BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nun korumaları birbirine girdi!

Kars'ta çatışmada şehit düşen Başçavuş Nurettin Öztürk'ün cenazesi sonrası arbede çıktı. Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun korumaları birbirine girdi.

Abone ol

Şehit Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk'ün Kocatepe Camii'ndeki cenaze töreninden sonra Başbakanlık ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun korumaları arasında arbede yaşandı.

ŞEHİT CENAZESİNDE ARBEDE ÇIKTI

Top aracına konulan cenaze uzaklaşırken korumaları da Kılıçdaroğlu'nu alandan götürmek için makam aracını getirtmeye çalıştı. Bu sırada Başbakanlık korumaları, "Emir gelmedi" diyerek aracı bariyerlerden içeri almak istemedi.

30872256.jpg
KORUMALAR KAPIŞTI

Önce aracın makam şoförü inerek Başbakanlık korumalarıyla tartıştı ve bariyerleri geçti. Başbakanlık korumaları aracın önüne geçerek geçişini engelleyince bu kez Kılıçdaroğlu'nun koruma müdürü koşarak gelip müdahale etti.

ARAÇ BARİKATI AŞTI

CHP liderinin koruma müdürü ile Başbakanlık korumaları arasında kısa süre arbede yaşandı. Başbakanlık korumalarının engelleme çabalarına karşın polisleri birkaç metre sürükleyen araç, barikatı aşarak ilerledi.


GENELKURMAY BAŞKANI, BAŞBAKAN VE SİYASİ LİDERLER CENAZEDE

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Karakale köyü kırsalında operasyon yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk için Kocatepe Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Başkentiller, Kars'ta teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş Nurettin Öztürk'ü (35) son yolculuğuna uğurluyor. Kocatepe Cami'de öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.