BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58
HABER /  SEÇİM

Kılıçdaroğlu Sarıgül'ü harcamak için mi aday yaptı?

Kral FM'de canlı yayına katılan Kılıçdaroğlu'na "Sarıgül'ü harcamak için mi aday yaptınız?" sorusunu yanıtladı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Kral FM'de Gezegen Mehmet'in konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kulislerde geniş yer bulan zorlu bir soruyla karşı karşıya kaldı. CHP'nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ün neden aday yapıldığını sorgulayan Gezegen Mehmet "Sarıgül'ü harcamak için mi aday yaptınız?" diye sordu.

SARIGÜL'Ü HARCAMAK İÇİN Mİ ADAY YAPTINIZ?

Gezegen Mehmet'in sorusunu "asla böyle bir şey yok" diyerek yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün Şişli'de uyguladığı modeli İstanbul'a yaymak istediklerini söyledi.

İşte canlı yayındaki o diyalog:

Sarıgül’ü zorla partiye almışsınız gibi bir izlenim oldu. Genel Başkan yardımcınızı gönderdiniz. Gürsel Tekin ön seçim istiyorum dedi. Ön seçim bile yapmadan Sarıgül’ü aday yaptınız. Eğer Sarıgül kazanırsa, bu proje sizin projeniz. İstanbul’u kaybederseniz Sarıgül’en kurtulmuş oluyorsunuz. Böyle bir proje olabilir mi?

Asla böyle bir şey yok. İstanbullu’nun temel sorunları var. 20 yıldır yönetiyorlar hala trafik sorununu çözemediler. İstanbul’u bir rant kapısı olarak görüyorlar. Sayın Sarıgül Şişli’de çok güzel bir model ortaya koydu. Aynı modeli İstanbul’da ortaya koyacak.