BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce için kararını verdi İstanbul adayı yapacak mı?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında gerçekleşen görüşmenin perde arkasında neler oldu? İki isim ne konuştu? Muharrem İnce neyi sordu, Kılıçdaroğlu'nun cevabı ne oldu?. İşte ayrıntılar?

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için aday gösterilmesi konusunu örgüte danışacağı iddia edildi. Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’na büyükşehir adaylarının parti üyelerinin katılımıyla yapılacak eğilim yoklamasıyla belirlenmesi gerektiğini söyledi. İnce’nin daha sonra İstanbul adaylığı konusunu ayrıca gündeme getirdiği öğrenildi.

BENİ ADAY GÖSTERECEK MİSİNİZ?... İnce’nin Kılıçdaroğlu’na “İstanbul için benimle ilgili bir tasarrufunuz olacak mı? Ona göre hazırlık yapmam gerekir” dediği belirtildi.

ADAY GÖSTERİLMEYECEKSEM EĞER... İstanbul için kendisiyle ilgili bir düşüncesi olmayacaksa bunu saygıyla karşılayacağını kaydeden İnce’nin, “Benimle ilgili bir şey olmayacaksa yerel seçimler için Türkiye genelini il il dolaşacağım, mitinglerime başlayacağım. CHP için çalışacağım” dediği öğrenildi.

ÖRGÜTE SORACAĞIM... Kılıçdaroğlu’nun ise İnce’nin bu talebini değerlendireceğini ve örgüte soracağını ifade ettiği belirtildi.