BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.497,18
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu il başkanlarını topladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayın hemen ardından partisinin il başkanları ile bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kılıçdaroğlu, il başkanlarından daha aktif olmalarını istedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

Parti örgütlerinin çalışmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu, il başkanlarından "bulundukları illerde daha aktif görev yapmalarını" istedi.

Özellikle kadın ve gençlerin örgütlenmesine önem verilmesine işaret eden Kılıçdaroğlu, örgütlerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Toplantıda, il başkanları da söz alarak, bulundukları illerdeki sorunları anlattı, il başkanlığı binalarının yenilenmesi, daha çok ödenek ayrılması gibi taleplerini iletti.

Talepleri tek tek not alan Kılıçdaroğlu, "bu dönem tüm sorunların çözüleceğini" kaydetti.

Toplantıda, kurultayın gece geç saatlere kadar sürmesi ve organizasyonda yaşanan bazı sıkıntıların da Kılıçdaroğlu'na aktarıldığı öğrenildi.

Toplantıdan sonra Kılıçdaroğlu'nun, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan gelen il başkanlarıyla ayrıca bir görüşme yaparak, yaşanan sorunlara ilişkin bilgi aldığı belirtildi.