BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84

Kılıçdaroğlu Hazreti Ömer gibi olacak!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimler dolayısıyla yaptığı mitingte imamlara sesleniyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimler dolayısıyla yaptığı mitingte imamlara sesleniyor.

Diyor ki "Bütün imamlara sesleniyorum. Size güveniyoruz. Siz toplumun kanaat önderisiniz. Elbette siyasi görüşünüz olacak. Ama Allah'ın kelamını dillendirirken, siyasi kullandırmayacaksınız"

Yetinmiyor, devam ediyor:

"Kul hakkı yiyeni affetmeyeceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeni affetmeyeceğiz. Önümüzde 30 Mart seçimleri var. Bu tarihte demokratik yollardan bunun hesabını soracağız. Burada 247 milyar lira götürüldü. Diyeceksiniz bu kadar götürülür mü? Onlar büyük düşünün dediler. Ne demek Türkçesi 'büyük götürün' yani. Büyük götürdüler"

Asıl bombayı ise şu sözlerle patlatıyor:

"Türkiye, çok kirlendi. Bu kirlilikten Türkiye'nin arınması lazım. Yeni bir siyaset ve anlayışın Türkiye'ye gelmesi lazım. Hepimiz temiz siyaset istiyoruz. Siyaset zenginleşme aracı değildir. Siyaset halka hizmet etmektir. Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolsa, onun sorumluluğunu almaya hazırım ben"

İnsan bedeninde bulunan 7 milyar siniri, aynı anda zıplatmayı başaran adamı bu ülkeye bahşeden Allah'a hamdolsun!

Dememiştim, demeden edemeyeceğim artık!

Allah bir insanın duygularını sinesinde böyle mi bırakır? Önünü bölye mi keser? Bir şey olmaya böyle mi imkan vermez arkadaş?

Yook, yok!

Artık emin oldum ki, Hocaefendi'nin ağır bedduası Kılıçdaroğlu'nu çarpmış! Şimdiye kadar demediğimi dedim yani o derece!

Adam bi Amerika'ya gitti, bi cemaatle görüştü, odur budur laikliği bir kenara atmış, heryerinden irtica fışkırıyor.

Baksanıza adam CHP'nin sol seçmenini bırakmış, imamlara müftü edasıyla vaaz çekiyor. Yetmiyor Hazreti Ömer'in adaletini getireceğini söylüyor.

"Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolsa, onun sorumluluğunu almaya hazırım ben" 

Kendisine oy vereceği seçim sandığını buldu da sanki, bir de Dicle'nin kenarındaki koyunu bulacak! 7 ile 4'ün toplamı 13 eder sonucunu bulan adamın iki koyun bulmasından kolay ne olabir ki zaten değil mi? Tersten giden merdivene hoppadanak atladın mı, zaten tam Dicle'nin kenarına indiriyor seni!

İnanın Kılıçdaroğlu'nun koyun bulacağı falan yok! "Dicle nerededir?" diye sorsan, "Güneydoğu'nun incisi Mersin'i geçince Van denizi'nin yanında" der. "Koyunu bulur muyum?" derdinden değil. AK Parti seçmeni koyun ya! "Peşimden kesin gelirler" diye düşünüyor.

Zannediyor ki birileri çıkıp, "Aman efendim. Siz Ankara'nın göbeğinde batırdığınız SSK'nın kaybolan 5 milyarının hesabını millete verin, yeter! İki koyun dediğiniz ne ki? Onların parasını biz aramızda toplar veririz!" demeyi akıl etmeyecek.

İmamlara sesleniyor "Dine siyaset karıştırmayın" diye... İmamların da hemen, "Tamam hacı abi, biz mesajı aldık" diyeceğini sanıyor herhalde. İmamlar günde 5 sefer sana mesaj gönderiyor. Sen onların sözünü dinledin mi ki onlar seni dinlesin?

Adama derler ki...

Camilerdeki imamlar onu zaten yapmıyor. Kolaysa sen git onu cemaatin imamlarına söyle olur mu?

Adama derler ki...

Sen illa yolsuzluktan ve rüşvetten bahsedeceksen, şu aralar seni destekleyen camianın ihale ihale verme karşılığı sponsorluk rüşvetinden ve ananaslardan da azıcık bahset...

Adama derler ki...

Kul hakkı yiyeni affetmeyeceksen önce kendini affetmemen gerek. Bulunduğu ilçeyi söğüşlemekten başka birşey yapmayan adamlarını afetmeyerek işe başla. Sen temiz ol ki başkalarını temiz olmaya davet edebilecek yüzün olsun, değil mi?

Adama derler ki...

Sen 6 aylık torununu SSK'lı yapmana, yüzlerce ahbabını akrabanı SSK'ya doluşturmana ve har varup harman savurmana rağmen onca senede ancak 5 milyar batırabildin. 247 milyar yolsuzluk yapılan bir ülkede en az 8-10 trilyon dolarlık proje yatırımı olması lazım. Bu hesap seni iktidara getirmez!

Neyse...

Efendim seçime daha çok zaman var ama, CHP'li arkadaşlardan rica ediyorum. Daha şimdiden Başkan'ı birkaç kez oy vereceği seçim sandığının bulunduğu bölgeye götürüp getirmek, yol güzergahını iyiden iyiye ezberletmek gerekiyor!

Daha önce de söyledim, tekrarlamakta yarar var. Benim Sayın Kılıçdaroğlu ile çok önemli bir ortak noktam var.

Malum, ikimiz de geçtiğimiz yerel seçimde CHP'ye oy vermedik!

Bu dostluğa binaen uyarayım dedim!