BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu gelince Muharrem İnce ne yaptı?

Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan yenilgi sonrası karışan CHP'de, hedefteki isimler Seba'nın cenazesindeydi.

Abone ol

Beşiktaş ve Türk futbolunun efsane ismi Süleyman Seba’nın cenaze töreninde, birbirlerini sert bir dille eleştiren CHP'liler ilginç görüntüler oluşturdu. Cenazede Baykal ile saf tutan İnce, Kılıçdaroğlu'nun gelişiyle birlikte görüş alanından hızla uzaklaştı.

KILIÇDAROĞLU İLE BAYKAL'IN SOHBETİ

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında partideki muhalifler tarafından sert bir dille eleştirilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal, Süleyman Seba'nın cenazesinde yanyana saf tuttu. Tören öncesinde Baykal'la Kılıçdaroğlu arasından kısa bir sohbet gerçekleşti.

BAYKAL'IN DESTEKLEDİĞİ İNCE DE ORADAYDI

Beşiktaş'ın efsanevi Başkanı Süleyman Seba'nın cenaze töreni son günlerde kurultay tartışması nedeniyle karşı karşıya gelen CHP'lileri de buluşturdu. Baykal’ın desteği ile genel başkan adayı olacağı dile getirilen Muharrem İnce ‘de katıldı. 

cenaze.20140815151017.jpg

İNCE, TEKİN İLE GELDİ, BAYKAL İLE SAF TUTTU

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında partisine sert eleştirilerde bulunan ve genel başkan adayı olacağı konuşulan  CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce törenin yapıldığı stadyum inşaatına CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile geldi. Ancak İnce, cenaze namazının kılınacağı Dolmabahçe Camii’nde ise eski genel başkan Deniz Baykal ile yan yana saf tuttu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu camiye gelip Baykal’ın yanında saf tutarken, İnce’nin ise Kılıçdaroğlu’nun görüş alanından çıkması dikkat çekti.

GÜL ŞÜKÜR İLE EL SIKIŞTI

Görevini 28 Ağustos'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a devredecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, beraberinde Bülent Arınç, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile cenaze törenine katıldı.

Gül bu sırada cenazeye katılanlarla el sıkıştı. Gül'ün el sıkıştığı isimler arasında AK Parti'den istifa eden eski milli futbolcu Hakan Şükür de vardı.