BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,26
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a Salı gününe kadar süre verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı, Salı gününe kadar süre verdi.

Abone ol

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağır sözlerle eleştirmesiyle başlayan polemik tüm hızıyla sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'diktatör bozuntusu' suçlamasına karşı açtığı tazminat davasının ardından Kılıçdaroğlu, yine Beştepe'yi yaylım ateşine tuttu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'deki Muhtarlar toplantısında kendisine yönelik sözlerine yanıt vererek "'Aslında bu zatın asıl karın ağrısını ortaya dökerim ama ben bu konuları konuşmaktan hicap duyuyorum' diyor. Kendisine salı gününe kadar izin veriyorum. Şu karın ağrısı işini bir açıkla. Salı gününe kadar açıkla. Açıklamazsan salı günü cevabını alacaksın" dedi.

"KENDİSİNE SALI GÜNÜNE KADAR İZİN VERİYORUM"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aralarında yaşanan tartışmaya değinen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a salı gününe kadar süre verdiğini açıklayarak "Sayın Cumhurbaşkanı ile aramızda özel bir tartışma var. Geçen muhtarlarla buluşmasında benim kullanmaktan utanacağım sözcükleri kullandığı için ben onları kullanmıyorum. Benim yaptığım eleştirilerin içinde tek bir hakaret içeren sözcük yoktur. Ama o yapıyor.

Bence hiç önemli değil. Kişi kendi iç dünyasında nasılsa o diline vurur. 'Aslında bu zatın asıl karın ağrısını ortaya dökerim ama ben bu konuları konuşmaktan hicap duyuyorum' diyor. Kendisine salı gününe kadar izin veriyorum. Şu karın ağrısı işini bir açıkla. Salı gününe kadar açıkla. Karın ağrısını gider. Emin ol ben sana salı günü sana hepsinin cevabını vereceğim. Tek tek belgeleriyle. Konuşurken karından atma yok. Açık ve net tüm belgeleriyle ortaya koyacağım. Karın ağrısı çekme, salı gününe kadar açıkla. Bakarsın salı günü ben sana teşekkür ederim. Ama açıklamazsan salı günü cevabını alacaksın" diye konuştu.