BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Erbakan için dua etti sosyal medya yıkıldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birlikte Erbakan'ı anma programına katılarak dua etti.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, vefatının altıncı yılında, Erbakan’ı anmak için düzenlenen “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı”nda konuşmak yapmak üzere bu yıl Kılıçdaroğlu’nu davet etti.

Anma programını Halk tv tarafından canlı olarak yayınlandı. Halk tv program öncesi izleyicilere yayını kaçırmama uyarısında bulunmuştu.

CHP LİDERİ DUA ETTİ

Programa katılan CHP lideri, merhum Necmettin Erbakan için dua etti. CHP liderinin Erbakan için programa katılması tarihe geçti. CHP lideri burada bir konuşma yaptı.

CHP lideri yapığı konuşmada, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'na daveti için teşekkür etti. "Daveti alınca bir an için bile tereddüt etmedim" dedi. Ardında merhum Erbakan'ı anlattı.

HALK TV YAYINI SOSYAL MEDYADA ESPRİ KONUSU OLDU

Halk TV'nin Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Erbakan'ı anma programından canlı yayın yapacak olması, sosyal medya kullanıcılarına malzeme oldu.