BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,54
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Ekşi'de soruları cevapladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük'te gençlerin sorularını cevapladı. İşte Kılıçdaroğlu'nun birbirinden ilginç sorulara verdiği cevaplar;

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sandık güvenliği için CHP'nin kedisi Şero'yu görevlendirdiğini trafoları ve sandıkları koruyacağını ifade eden  Kılıçdaroğlu, İpek Koza Grubu'na yönelik kayyum atamasını ise doğru bulmadıklarını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük'te sözlük yazarlarının sorularını cevapladı. "Ben Kılıçdaroğlu ve yine karşınızdayım" başlığıyla açılan entry'de Kılıçdaroğlu, emanet oylarla ilgili olarak "Helal olsun ama bir daha olmasın" sözleriyle cevap verdi. İşte Kılıçdaroğlu'na sorulara verdiği cevaplar;

- Sizin hükümetinizde bir spor kulubü başkanı insanları bir yerde rehin tutup, televizyonlara çıkıp tehditler saçıp elini kolunu sallayıp gezebilecek mi ?

- Hayır gezemez. bizim iktidarımızda hiç kimse bize güvenerek başkalarının üzerinde baskı kuramaz.

- Seçimden sonra beraber bir çay içer miyiz sayın Kılıçdaroğlu? :)

Size söz veriyorum seçimden sonra büyük bir memnuniyetle çay içebiliriz çaylar da benden. bana sözlük üzerinden mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. sevgilerimle.

Kelebeğin Rüyası filmini oldukça beğenmiştim. en son izlediğim film oydu. Seçimler bu kadar sık tekrarlanmazsa benim de daha fazla film izleme şansım olabilir

- Saat farkından dolayı oluşabilecek olası bir seçim hilesi olabilir mi? siz ve chp yetkilileri, oyları korumak için gerekli tedbirlerinizi aldınız mı?

Evet lambaya püf diyeceğiz. Gerekli önlemleri büyük ölçüde aldık. Şero'ya talimat verdik, ekibiyle beraber trafoları ve sandıkları koruyacak.

- Bir Merkez Türkiye Projeniz vardı ne oldu ona? Kanal İstanbul gibi göstermelik uyduruk bir şey miydi? Bu seçim döneminde hiç bahsedildiğini duymadım da.

- Merkez Türkiye Projesi'ni hala çok yerde anlatıyoruz. Bununla ilgili bazı özel sektör kuruluşları da ciddi çalışmalar yapıyor. Bu proje mutlaka hayata geçmek zorunda. Merkez Türkiye Projesi'nin altyapısı var pek çok plancı ve finansçı çalıştı. Kanal İstanbul'da ise hiç çalışan yok.

- Bir allahın kulu RTÜK'ü sormamış. Ben sorayım da görmez gerçiRTÜK denen saçmasapan kuruluşla ilgili bir şeyler yapacak mısınız?

RTÜK, YÖK gibi iktidarın borazanı olan kurumları kaldıracağız.

- İyi akşamlar, muhafazakar seçmen CHP'nin iktidar olması durumunda türban ve inançlar konusunda özgürlükten yana bir tavır takınmayacağına inanıyor. Siz türban konusunda ne düşünüyorsunuz, iktidar olmanız halinde türbanı özgür bırakacak mısınız?

- Üniversitelerde okuyan kızlarımızın türban sorununu çözen benim. İktidar olduğumuzda da hiç kimsenin kılık kıyafetiyle uğraşmayacağız ve bunu doğru da bulmuyoruz. yaşam tarzına müdahale demokrasiye aykırıdır.

- Son buluşmamızda "Ne olacak bu Beşiktaş'ın hali" diye sorduğumuzda çok sakat var demiştiniz. Bu seneki durumu nasıl buluyorsunuz?

- Mario Gomez cha cha cha.

Sayın baskan; sıyası erk sahıbı ıktıdar partısının secım vaatlerınızı dersıne calısmayan tembel öğrenci gıbı kopya cekmesıne ne dıyorsunuz?

- Her şeyi kopyalamaya alışmışlar, arabayı kopyaladılar, logoyu kopyaladılar, seçim vaatlerini kopyaladılar. Yarın burada "Merhaba ben küçük enişte sorularınızı cevaplıyorum", diye karşınıza çıkarlarsa şaşırmayın!