BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.435,29
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Deniz Gezmiş'i ziyaret edecek

İstanbul'da seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş'in büstünü görmeye gidecek.

Abone ol

Bu hafta sonu İstanbul'da açılışlar yapacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun öğlen saatlerinde, Deniz Gezmiş Parkı'na giderek Gezmiş'in büstünü ziyaret edeceği öğrenildi.

İNTERNETHABER.COM/ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta kayınpederinin ani ölümü üzerine Ataşehir'de, aralarında Deniz Gezmiş'in büstünün de bulunduğu 24 ayrı açılıştan oluşan programını iptal etmişti.

Deniz Gezmiş büstünün bulunduğu parkı görmeyi çok isteyen Kılıçdaroğlu'nun, bu hafta sonu İstanul'daki programı sırasında gizlice ziyareti gerçekleştireceği öğrenildi.

BAŞKANI ARADI

Kılıçdaroğlu, bu pazar üç bölgedeki seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapamak için İstanbul'a gelecek. Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş Parkı'nı yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgez'diyi telefonla "Büstü görmeyi çok istiyorum. Program dışı parka geleceğim. Ora da birlikte kahve içeret dinleniriz" dediği öğrenildi.

Ataşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekeştirmeyi planladığı 24 projenin açılışı töreni için günlerce çalışma yapmıştı. 'CHP'nin İstanbul'daki gövde gösterisi' şeklinde düşünülen program, Kılıçdaroğlu'nun kayın pederinin ani ölümü üzerine yarım kalmıştı. 

Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştirmek istediği bu son ziyaret sırasında, beklediği gibi oturup Deniz Gezmiş Parkı'nda, dinleneceği ve kahve içeceği ortam olup olmayacağı merak ediliyor.