BIST 9.635
DOLAR 32,45
EURO 34,51
ALTIN 2.476,21
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu belgeleri kimden aldığını açıkladı! Bomba haber

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan belgeleriyle ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kılıçdaroğlu grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akrabalarıyla ilgili olan belgeleri bir bürokrattan aldığını açıkladı.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akrabalarıyla ilgili açıkladığı belgelerle ilgili Belgeleri FETÖ'den aldığı iddia edilen Kılıçdaroğlu belgeleri kimden aldığını açıkladı. 

Kılıçdaroğlu Eşitlik, Adalet, Kadın Zirvesi'nde Ayşe Arman sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu ''FETÖ'cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var'' dedi.

BURADA AHLAKİ BİR SORUN VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aile üyeleriyle ilgili iddia ettiği belgeler hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, 'Man Adası olayı şöyle önemli; Vatandaşına dönüp diyeceksin ki vergi ver. Ama Ankara'daki beylerin çocukları Türkiye'de vergi ödememek için başka ülkelere gidip şirket kuruyorlarsa burada ahlaki bir sorun var demektir.

Kılıçdaroğlu'nu işlettiler mi belgenin aslı ne olay yazı

BİR ADIMIMIZ KALDI

İlk açıklamadan bu yana izlediğimiz bütün strateji tuttu. Bir adımımız kaldı. O adamı da bugün yarın gerçekleştireceğiz. Bir adım kaldı.

BELGEYİ KİMDEN ALDI?

Bunları veren bir insan tabi, uzaydan gelmedi. FETÖ'cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var. Haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar var' diye konuştu.

"ŞİMDİ ZARRAB DÜŞMAN OLDU; ÇÜNKÜ İTİRAFÇI OLDU"

Reza  Zarrab davasıyla ilgili soruya  ise Kemal Kılıçdaroğlu şöyle yanıt verdi:  "Haysiyetli insanların, Zarrab davasından sonra bulundukları makamlardan ayrılması lazım, haysiyetli insanların. Düne kadar Zarrab'ı devlet protokolüne oturttular. Bir de biliyorsunuz Fesli Deli Kadir vardı o da devlet protokolündeydi. Şimdi Zarrab düşman oldu; çünkü itirafçı oldu. Adam rüşvet vermiş. Hepimiz biliyoruz rüşvet verdiğini. Rüşvet alanlar da belli, koruyanlar da belli. Onun için dedim haysiyeti ve onuru olanların görevlerinden ayrılması lazım.

Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı: Belgelerin hepsi...

'ZARRAB DAVASINI KAPATAN HAKİMLER, ÇOCUKLARINA HESAP VEREMEYECEKLER'

Hırsızlık meselesi bir Türkiye meselesi değil. Her vatandaş hangi partiden olursa olsun bir rüşvet olayı var, bunun bitmesini istiyoruz. Beni üzen nokta olay Türkiye'de oluyor, hepimiz biliyoruz. Olayı kapatıyoruz… Şimdi ABD'de yargılanıyor, bizim bakanlar, rüşvet alanlar burada. Beni kahreden bu. Bu ülkenin adaleti, mahkemesi yok mu? O dosyalarda 'burada bir şey yoktur' diyen savcılar, davaları kapatan hakimler… Gelecekte çocuklarına hesap veremeyecekler. Emin olun o çocuklar babalarından utanacaklardır."

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına çok sert yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı: Belgelerin hepsi...