BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu, Baykal'ın son durumunu anlattı

Hastane ziyareti sonrası Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kendisiyle görüştüm, bilinci yerinde. Önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Umarım hiçbir engelle karşılaşmadan sağlığına kavuşur.'' dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal'ı ziyaret etmek üzere Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne gitti.Ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu ''Kendisiyle görüştüm, bilinci yerinde. Önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Umarım hiçbir engelle karşılaşmadan sağlığına kavuşur.'' dedi.

''KENDİSİYLE GÖRÜŞTÜM BİLİNCİ YERİNDE''

Ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Hastanedeki tüm görevli hekimlere yürekten teşekkür ediyoruz. Olağanüstü çaba harcandı ve Deniz Bey sağlıklı bir yapıya kavuşmuş oluyor. Kendisiyle görüştüm, bilinci yerinde. Önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Umarım hiçbir engelle karşılaşmadan sağlığına kavuşur. Hiçbir vatandaşım merak etmesin, Deniz Bey sağlıklı konuşuyor. Sağ ve sol ayağında, sol tarafta kolunda bir sorun olduğu söylenmekte ama söylenince oynatabiliyor. Sayın Başbakan sabah erken saatlerde aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Sayın Baykal'ın ailesi ile de görüştük. Sayın Cumhurbaşkanı da Deniz Bey'in ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmiş."