BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu akşama kadar gol yiyor

CHP'nin eski Parti Meclisi üyesi Savcı Sayan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi

Abone ol

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 'Yeni Türkiye Yolunda' konulu panelde konuşan Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun halkın seçimlerine uygun olmadığını söyledi.

Ordu'da Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Yeni Türkiye Yolunda' konulu panele konuşmacı olarak katılan eski CHP Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan, ülkenin en büyük sorununun muhalefet sorunu olduğunu dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan ve onun halkın seçimlerine uygun nitelikte bir kişi olmadığını vurgulayan Sayan, 30 Mart yerel seçimlerinde Tayyip Erdoğan’a çalıştığını hatırlatarak, “Keşke milli bir muhalefetimiz olsaydı bütün bu olayları hükümetle birlikte değerlendirseydi. Ben de Recep Tayyip Erdoğan'a değil de ona çalışsaydım ama bulamadım" dedi.

“KILIÇDAROĞLU AKŞAMA KADAR GOL YİYOR”
Kılıçdaroğlu ve Erdoğan arasında seçim yapıldığında aradaki farkın önemli boyutlara ulaştığını ifade eden Sayan, şöyle konuştu: “Elimizde oyuncular var. Tayyip Erdoğan var, Kemal Kılıçdaroğlu var. Ben halk isem, ben eğer oyuncu seçme hakkına sahip isem, teknik direktör isem, siyasetçiye seçmek benim hakkımsa, Türkiye ile dışarıda oynayacaksa düşündüm ve hayal ettim. Önce Kılıçdaroğlu’nu koydum, öne koyuyorum gol atamıyor, orta sahaya koyuyorum top çeviremiyor, defansa koyuyorum adam kaçırıyor, kaleye koyuyorum akşama kadar gol yiyor. Ve daha sonra Tayyip beyi hayal ettim. Hayatımda hiç oy vermemiş olduğum bir insanı hayal ettim, öne koyuyorum gol atıyor, orta sahaya koyuyorum top çeviriyor, defansa koyuyorum adam kaçırmıyor, kaleye koyuyorum kapı gibi. Şimdi bu ülkenin vatandaşıysam insanıysam benim için Türkiye cumhuriyeti tüm partilerden ileriyse ben neden desteklemeyeyim" diye konuştu.