BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  DÜNYA

Kibariye Bursalıları coşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Çalgıcı Mektebi açılışı kapsamında konser veren Kibariye, Romanlara unutulmaz bir gece yaşattı. <br/>...

Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Çalgıcı Mektebi açılışı kapsamında konser veren Kibariye, Romanlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kamberler Parkında organize ettiği Kibariye konserinde Romanlar kendilerinden geçti. Ünlü sanatçının söylediği şarkılar ile gönüllerince eğlenen Romanlar, söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Kamberler Parkını dolduranların yerinde duramadığı konserde Romanlar unutulmaz bir gece yaşadı. Söylediği şarkılar arasında Roman açılımına çok sevindiğini dile getiren Kibariye, insanın insan olduğunu söyledi. Ayrımın çok kötü bir şey olduğunu dile getiren Kibariye, "Her zaman Allah’ın kulları birdir. Hiç kimse kimseden üstün değildir. Hepimiz kardeşiz. Yaşasın Türkiye yaşasın Romanlar" dedi.
Roman vatandaşların kulağının pasını silen Kibariye’yi eşi ise sahnenin merdivenlerinden pür dikkat izledi. Kibariye’nin şarkıları ile coşan küçük hayranı ise bütün dikkatleri üzerine çekti.