BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82
HABER /  GÜNCEL

Kesinlikle ilişkiye girmedim dedi ama...

Adana’daki fuhuş davasında yargılanan ünlü dondurmacı H.A 'Ben kızlarla ilişkiye girmedim' diye kendini savundu ama...

Abone ol

Adana’daki fuhuş davasında yargılanan ünlü dondurmacı H.A., “Ben kızlarla ilişkiye girmedim” diye kendini savundu. H.A.’yı teşhis eden E.D., “Bürosunda birlikte olduk” dedi.

Adana’da sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta arkadaşlık kurup kandırdığı 3’ü yaşı küçük 7 kıza “Sizi Münevver Karabulut’tan beter ederim” diyerek tehdit edip tecavüz ettiği, ardından 100-150 lira karşılığında aralarında doktor, işadamı, müteahhitlerin de bulunduğu kişilere pazarladığı öne sürülen ve hakkında 153 yıla kadar hapis cezası istenen uzman çavuşluktan atılma S.L.Ö. (33) ile birlikte 3’ü tutuklu 34 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Fuhuşa sürüklenen kızlar, mahkemede ilişkiye girdikleri kişileri tek tek teşhis etti.

kızlardan 15 yaşındaki E.D., “Ben cinsel ilişkiye girmedim” diyen Adana’nın ünlü dondurmacısı H.A.’yı teşhis edip “Bürosunda ilişkiye girdik” dedi. Mahkeme, 3 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşma kızların ruh ve beden sağlığıyla ilgili raporların aldırılması için ertelendi.

SAHURDA DEHŞET!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]GÖZÜ DÖNMÜŞ EŞ DEHŞET SAÇTI

Antalya'da 1,5 yıl önce ayrıldığı eşinin evini sahurda basan kamyon şoförü M.E., 2 çocuğunun annesi kadını yüzünden ve elinden bıçakla yaraladı.

Olay, Antalya'nın gece yarısı saat 03.00'de meydana geldi. Şiddet uyguladığı eşi 1,5 yıl önce boşanan kamyon şoförü M.E., sahur vakti saat 03.00 sıralarında 2 çocuğunun annesi Y.B.'nin merkez Kepez İlçesi Düdenbaşı Mahallesi'ndeki evine geldi. İddiaya göre, evde yabancı bir erkek gören M.E. çılgına döndü. Üzerindeki bıçağı çeken M.E. önce eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen kişiye saldırdı. Adı öğrenilemeyen sevgili, öfkeli kocanın elinden kaçarak kurtuldu. Eski eşi Y.B.'yi yüzünden ve elinden ağır yaralayan M.E., daha sonra kaçtı.

Çığlıkları duyan site sakinleri polise haber verdi. Gelen polisler yüzü kanlar içerisindeki Y.B. için ambulans çağırdı. Yaralı kadın ambulans gelinceye kadar yaşadıklarını korku dolu gözlerle polislere anlattı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Y.B.'yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yüzünde derin kesikler oluşan Y.B., tedaviye alındı. Y.B.'nin oturduğu mahalledeki bir ilköğretim okulunda hademelik yaptığı öğrenildi.

Polis kaçan öfkeli kocayı her yerde ararken, bir görgü tanığı, evden çırılçıplak kaçan kişinin kendisinden üzerini örtmesi için gazete istediğini söyledi.