BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.501,21
HABER /  GÜNCEL

Kesilen cezaya kızdı otomobilini böyle yaktı!

KARABÜK’te jandarma ekiplerince kendisine kesilen 108 TL’lik trafik cezasına kızan sürücü otomobilini ateşe verdi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Abone ol

Olay, Karabük-Yenice karayolu Jandarma yol arama ve kontrol noktasında meydana geldi. İHA'nın haberine göre; Jandarma ekiplerince yapılan trafik kontrolü sırasında ekipler, bir otomobili durdu. Jandarma ekipleri tarafından, otomobilin farlarında sıkıntı olduğunun tespit edilmesi üzerine sürücü Sami A.’ya (41) 108 TL para cezası kesildi.

GERİ DÖNÜP ARACINI ATEŞE VERDİ
Kesilen ceza sonrası kontrol noktasından otomobili ile ayrılan sürücü Sami A. yaklaşık yarım saat sonra tekrardan kontrol noktasına geri geldi. Yaşananların güvenlik kamerasına yansıdığı olayda aracından inen sürücü kendisine ceza kesen Jandarma ekiplerine tepki göstererek, otomobilin içine döktüğü benzinle aracını ateşe verdi.

Alev topuna dönen otomobil, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince söndürüldü. 108 TL’lik cezaya kızdığı için otomobilini benzin dökerek yakan sürücü Sami A. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.