BIST 8.769
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,73
HABER /  MEDYA

Kertenkele son bölüm sırlar ortaya döküldü!

Kertenkele son bölümde nefesler tutuldu. Heyecanlı bir final sahnesi ile biten Kertenkele'de tüm sırlar ortaya döküldü. Zehra tüm gerçekleri bir bir öğrendi.

Abone ol

Kertenkele son bölüm ile yine nefes kesti. Heyecanlı bir final sahnesi ile biten 25. bölümde tüm sırlar ortaya döküldü. Zehra tam her şey düzeldi diye düşünürken Kertenkele'nin yaptıklarını ve sırlarını bir bir öğrenir. Akıllarda soru işareti ile biten kertenkele son bölümdeki düğümler 26. yeni bölümde cevaplanacak.

screen-shot-2015-04-20-at-8.53.31-am.png

Kertenkele yine yepyeni bir bölüm ile cumartesi akşamı ekrana geldi. Nefes kesen sehneleriyle Kertenkele 25. bölüm bölümde izleyiciyle buluşurken, yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Kertenkele, Kara Faruk olduğunu Zehra'ya anlatır. Böylelikle Zehra tüm gerçekleri öğrendi.

İşte Kertenkele son bölüm ve detayları...

ATV'de dün akşam ekrana gelen dizi Kertenkele yeni bölümde işler karıştı. Zehra'nın gönlünü çalmak için savaşan Kertenkele aşk yemini etti. Kertenkele son bölüm dün akşam ekrana geldi. Zehra'ya Kara Faruk olduğunu söyleyen Kertenkele, Zehra'yı kendine âşık edeceğine dair yemin etmiştir. Öte yandan Kenan, Betül'ün Kertenkele'nin kardeşi olduğunu öğrenmiştir.