BIST 9.122
DOLAR 32,35
EURO 35,00
ALTIN 2.325,03
HABER /  MEDYA

Kertenkele 16 bölüm Zehra nişanı atıyor!

Kertenkele 16. bölüm yine çok heyecanlı. Zehra bu kez nişanı atıyor. Zehra dedesi öğrenmeden Kertenkele'nin yüzüğü takmasını ve evlilik oyununa devam etmesini ister.

Abone ol

Kertenkele 16. bölüm yine çok heyecanlı. Zehra bu kez nişanı atıyor. Zehra dedesi öğrenmeden Kertenkele'nin yüzüğü takmasını ve evlilik oyununa devam etmesini ister.

Zehra, Kertenkele'nin nişanı atmasıyla büyük bir şok yaşar. Malikânedekilerin, özellikle de dedesinin ayrıldıklarını anlamaması için büyük bir çaba gösterir.

screen-shot-2015-02-13-at-3.06.21-pm.png

Zehra, dedesi öğrenmeden Kertenkele'yi yüzüğünü takması ve sahte evlilik oyununa devam etmesi için ikna etmeye çalışır.

screen-shot-2015-02-13-at-3.06.40-pm.png

Ama Kertenkele geri adım atmayacaktır. Zehra da inatçıdır, Kertenkele'nin peşini bırakmaz. Kertenkele bir yanda Zehra'nın ayrılığı diğer yanda kardeşi Betül'ün özlemi ile baş başa kalmıştır.

screen-shot-2015-02-13-at-3.05.58-pm.png

Diğer yanda; Şevket vazgeçemediği alışkanlığı kumar yüzünden başını yine derde sokar. Şevket'in imdadına yetişen Kertenkele'nin peşinde ise barışmak için her yolu deneyen Zehra vardır.

screen-shot-2015-02-13-at-3.05.47-pm.png

Kertenkele ve Zehra, bir anda kendilerini hiç beklenmedik bir tehlikenin içinde bulurlar. Ancak onları asıl bekleyen tehlike, ayrılıklarının malikânede duyulması olacaktır.

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele dizisi 15. bölümüyle ATV ekranlarındaydı. Son bölümde Kertenkele'de beklenen nişan töreni gerçekleşti. 

Zehra'nın nişanda dans ederken Kertenkele'nin elini tuttuğu anda yaşanan duygusal anlar geceye damga vurdu.

kertenkele-son-bolum-nisanda-duygusal-anlar.jpg
Diğer yandan Deli Kenan Kertenkele'yi yakalamak için hiçbir fırsatı kaçırmadı. Kertenkele'nin kız kardeşini bulmaya kararlı olan Deli Kenan soluğu karakolda aldı. Ağabeyinin izini bulmaya çalışan Betül'de o sıralar karakoldaydı.
kertenkele-son-bolum-sabirlar-tasti.jpg

Bütün bunlar olurken; Zehra ve Selin, şirketlerinin geleceği için oldukça önemli bir iş yemeğine katılmak durumunda kalırlar. Kara Faruk olduğunu iddia ederek Zehra'yı kandıran Semih, kalbini kırdığı Zehra'nın gönlünü tekrar kazanabilmek için bu iş yemeğini bir fırsata dönüştürmeye çalıştı. Semih'in son oyunu, Kertenkele'nin sabrını taşıracak son damla olacaktır.