BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Kerry'nin kaseti düştü İsrail itirafı bomba!

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin FOX kanalında canlı yayın arasında yaptığı konuşma medyaya düştü.

Abone ol

İNTERNET HABER - ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin kameralar önünde yapamadığı itiraf, stüdyoda kayda alınınca medyaya düştü.

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, o itirafta İsrail'in yaptığı Şecaiye katliamını eleştiriyor ve "Ammada nokta atışıymış" diyerek tepki gösteriyor.

STÜDYODAKİ KAYIT SIZDI

John Kerry ABD'nin ünlü kanalı FOX'da katıldığı bir programda, yayında olmadığı bir sırada dışişleri bakanlığı yetkilisiyle telefon görüşmesi yaptı. Stüdyoda otururken yaptığı bu görüşme o anda kayda alındı ve medyaya düştü.

APTAL DEĞİLİZ!

john-kerry-fox.jpgABD'li Bakan kameralar önünde İsrail'in Şecaiye katliamına getiremediği eleştiriyi o telefon konuşmasında dillendiriyor. Karşısındaki kişiye İsrail'in 60'tan fazla sivili vurduğu saldırısı için iki kez üstüste
-'Amma da nokta atışı operasyonuşmuş' dediği işitiliyor.

Karşısındaki kişi "Efendim gerginlik tırmanıyor" karşılığını verince Kerry şöyle diyor;
-"Tekrar gitmemiz gerekecek, ortalık bu haldeyken yerimizde oturmamız aptalca olur".

SUNUCU KONUŞMAYI SORUNCA KIVIRDI

Yayın arasındaki konuşmayı FOX spikeri John Kerry'ye "Amma da nokta atışı derken kızgındınız. İsrail'in fazla ileri gittiğini mi düşünüyorsunuz?" şeklinde yöneltince ABD'li bakan kıvırdı.

Kerry diplomatik bir şekilde "Bu tür durumlarda yorum yapmak çok zor. İsrail'in meşru müdafaa haklarına saygı duyuyoruz. Topraklarına füzeler düşerken İsrail hükümeti oturup seyredemezdi. O anki tepkim sivillere ve çocuklara yapılan saldırılara tepki veren herhangi birisininki ile aynıydı" diye cevap veriyor.