BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91

Kerimcan Durmaz Youtube kanalı açıyor

Kerimcan Durmaz Youtube kanalı açıyor

Kerimcan Durmaz, Danla ile görüştükten sonra YouTube kanalı açmaya karar verince sosyal medyada da dedikodular gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları Kerimcan'ın bu hamlesini 'Kerimcan Danla'ya özendi' şeklinde yorumladı.

Kerimcan Durmaz Youtube kanalı açıyor

Kerimcan Durmaz YouTube kanalının fragmanı için İstinyePark’taki ‘Markalar Sokağı’nda kamera karşısına geçti. Kerimcan ünlü olmadan önce kozmetik ürünler satan mağazalarda makyözlük yapıyordu. Geçen haftalarda sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Danla Bilic'in YouTube kanalına konuk oldu ve Danla'ya makyaj yaptı. Danla Bilic Kerimcan'ın kendisine makyaj yaptığı anları YouTube kanalında paylaştı. Kerimcan, Danla ile görüştükten sonra YouTube kanalı açmaya karar verince sosyal medyada da dedikodular gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları Kerimcan'ın bu hamlesini 'Kerimcan Danla'ya özendi' şeklinde yorumladı.

Kerimcan Durmaz Youtube kanalı açıyor

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR: Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenomeni 23 yaşında. Periscope uygulamasından yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ’lik yapmaktadır, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir.