BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,17
HABER /  GÜNCEL

Kendisi bile bu duruma inanamadı!

Yok Böyle Dans'ın en konuşulan isimleri yarışmaya ve ekranlara veda etti. İşte Esmersoy'un yarışma için şaşırtıcı sözleri..

Abone ol

Yok Böyle Dans'ın en çok konuşulan isimlerinden biriydi.. Hatta favoriler arasındaydı.. Burcu Esmersoy ve partneri Jake Davies.. Uyumlu bir çift olan ve her hafta en çok beğenilen yarışmacılar arasında olan ikili ,'Yok Böyle Dans'tan elenerek büyük bir sürprize imza attı.

BURCU ELENDİ

Defne Joy Foster ile son ikiye kalan Esmersoy, SMS oylamaları sonucu yarışmaya veda etti.Hem Burcu hem stüdyodakiler hem de ekran başındakiler çok şaşırdı.

ESPRİ YAPTI

Burcu Esmersoy, "Bana en fazla SMS'i ablam atıyordu. Ama kendisi bu gece stüdyoda olduğu için SMS atamadı. O yüzden elendim. Ama bu duruma en çok sevgili müdürüm Fuat Akdağ sevinmiştir " diyerek espri yaptı.

JAKE BENİ HEYECANLANDIRIYOR

Burcu Esmersoy'un partneri Jake'le olan yakınlığı çok tartışıldı.. Geçtiğimiz hafta Jake'in dalıp Esmersoy'un mayosuyla oynamaya başlaması, herkesi şaşırtmıştı. Burcu da dans sonrası heyecanını "Jake beni heyecanlandırıyor" diyerek açıklamıştı.