BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.435,29
HABER /  GÜNCEL

Kenan Işık'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Kenan Işık’ı ziyaret eden arkadaşları ünlü oyuncunun sağlığının iyiye doğru gittiğini ve birkaç gün daha uyutulacağını söyledi.

Abone ol

Geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu Kenan Işık’ı ziyaret eden arkadaşları ünlü oyuncunun sağlığının iyiye doğru gittiğini ve birkaç gün daha uyutulacağını söyledi.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından Amerikan Hastanesi’nde ameliyat edilen ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatro sanatçısı ve televizyon programcısı Kenan Işık'ı sanatçı dostları ve arkadaşları yalnız bırakmıyor. İstanbul Üniversitesi’nin eski rektörü Mesut Parlak ve program yapımcısı Fatih Aksoy tedavi gören Işık’ı ziyaret edenler arasındaydı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Parlak, Işık’ın sağlık durumunun stabil olduğunu söyledi. Işık’ın sağlığında sorun çıkaracak bir durumun olmadığını belirten Parlak, “Yoğun bakımda arkadaşlarla da konuştum. Sanıyorum belki bugün ve yarın uyutulur. İnşallah kısa sürede düzelecek. Şu an olumsuz bir şey yok. Herhangi bir kanaması yok." dedi.

Yapımcı Fatih Aksoy da Işık’ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini ifade etti.