BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,68
ALTIN 2.419,77
HABER /  MEDYA

Kenan Işık tekerlekli sandalyede saatlerce...

Almanya'da tedavi gören Kenan Işık'a eşlik eden kardeşi Cengiz Işık, sanatçının son durumu hakkında bilgi verdi.

Abone ol

Kenan Işık yardımla da olsa ayakta durabiliyor, tekerlekli sandalyede saatlerce oturabiliyor.

Ünlü sanatçı Kenan ışık, Almanya'nın Bodensee Gölü kıyısındaki Allensbach adlı turizm köyünde bulunan Kliniken Schmieder'de tedavi görüyor. 

Sanatçı, 21 Mart'ta düşme sonucu beyin kanaması geçirmiş ve aylarca yoğun bakım ünitesinde kalmıştı. 

Hürriyet si ekonomi müdürü ve yazarı Vahap Munyar, Işık'a refakat eden kardeşi Cengiz Işık'a tedaviyle ilgili izlenimlerini sordu. Munyar aldığı cevabı bugünkü yazısında okurlarıyla paylaştı:

TEKERLEKLİ SANDALYEDE SAATLERCE OTURABİLİYOR

"Cengiz Işık, öncelikle Amerikan Hastanesi ndeki tedavi sürecinin önemine vurgu yaptı: - Amerikan Hastanesi'ndeki bakımın ne kadar değerli olduğunu, buraya geldiğimizde Abimin gösterdiği performansla bir kez daha anladık.
Ardından ambulans uçağa değindi: - Sunduğu ambulans uçak için ailemiz adına Sağlık Bakanlığımız çalışanlarına teşekkür ediyorum.
İlk günleri klinikteki ekibin hastayı tanımakla geçirdiğini kaydetti: - Hemen başlanan terapilerde Abimin gücü mükemmel görünüyor. Çok şükür erken rehabilitasyon gerekliliklerine yardımcı olabiliyor.
Bunları şöyle sıraladı: - Abim, yardımla da olsa ayakta durabiliyor, tekerlekli sandalyede saatlerce oturabiliyor, yatakta bisiklete binebiliyor. Eklem terapileri yanında yutkunma terapisine de başlanmış olması büyük önem taşıyor."