BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.435,89
HABER /  MEDYA

Kenan Işık öldü mü? Ailesi yasa boğuldu

Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık öldü iddiası ailesini yasa boğdu. Peki Kenan Işık'ın durumu nasıl?

Abone ol

Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık öldü iddiası ailesini yasa boğdu. atv'nin Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programıyla özdeşleşen usta tiyatrocu Kenan Işık'ın tedavisi evinde sürüyor.

Spor merkezinde geçirdiği kaza sonrasında kafa travması yaşayan Işık'ın yakınları onun iyileşmesi için ellerinden geleni yapıyor. Ancak Işık'ın komaya girdiği tarihin yıldönümü olan 21 Mart yaklaşırken sosyal medyada bazı sorumsuz kullanıcıların sanatçının sağlık durumuyla ilgili ortaya attığı asılsız iddialar aileyi çok üzüyor. Aile bu haberleri yayanları kınarken Işık'ın sevenlerinin dualarıyla iyileşmesi ve bilincinin yerine gelmesini umduklarını belirtti.

Işık gibi komada olan benzer hastalar arasında 12'nci ve 16'ncı ayında uyanan vakaların sayısının çokluğu ailedeki iyimserliği artırıyor. Sesleri duyan ancak tepki veremeyen eşine bir bebek gibi özenle bakan Beril Işık ise moralini sürekli yüksek tutmaya çalışıyor. Kenan Işık geçtiğimiz aylarda Amerikan Hastanesi'nden Almanya'nın Freidrichshafen kentindeki özel bir sağlık merkezine gönderilmişti. 3.5 aylık özel tedavinin ardından evine dönmüştü.