BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
HABER /  GÜNCEL

Kenan Işık neden günlerdir uyutuluyor?

Ünlü sunucu günlerdir yoğun bakımda uyutuluyordu. Kenan Işık'ın eşi Beril Işık eşinin sağlık durumuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

por salonunda yere düşerek başını betona çarpması sonucu beyin kanaması geçiren usta tiyatro sanatçısı ve ATV'deki "Kim milyoner olmak ister" yarışmasının sunucusu Kenan Işık'ın uyutulma süreci bir haftayı geçti. Sürecin iyiye gittiği belirtilirken, günlerdir hastanede eşinden gelecek müjdeli haberi bekleyen Beril Işık, büyük kafa travmalarında sonraki tedavinin uzun sürdüğünü ve beynin iyileşmesi için zaman tanındığını, en önemli durumun zaman ve sabır olduğunu söyledi.

'UYUTULMASI RİSK DEĞİL'

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili olumsuz açıklamaların kendisini rahatsız ettiğini belirten eşi Beril Işık, hastane doktorlarının yapacakları açıklamaların dikkate alınmasını istedi. Kamuoyunun uzun uyutulma sürecini farklı yorumladığını fakat sağlık açısından bunun gerekli olduğunu ifade eden Beril Işık, "Kafasını çarpması nedeniyle beyninde oluşan ödemin giderilmesi için hareket etmemesi gerekiyor. O nedenle günlerdir uyutuluyor. Ancak bu bir risk değil. Durumu stabil, tedavisi dikkatli şekilde devam ediyor. Beynin iyileşmesi ve kendini toparlaması için zaman tanınıyor. Olumsuz bir durum yok" dedi.

Kanan Işık'ı sanatçı dostu Mehmet Aslantuğ, Prof. Dr. Mesut Parlak ve İlter Oltaylı ziyaret edip eşi Beril Işık'tan bilgi aldılar.