BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.411,52

Kenan Doğulu'dan Beren Saat açıklaması 'Delirtiyor!'

Kenan Doğulu'dan Beren Saat açıklaması 'Delirtiyor!'

Kenan Doğulu, gazetecei Cengiz Semercioğlu'na müzik, iş ve evlilik hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Kenan Doğulu'nun Beren saat hakkında söyledikleri ise oldukça dikkat çekici.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat açıklaması 'Delirtiyor!'

Kenan Doğulu, gazetecei Cengiz Semercioğlu'na müzik, iş ve evlilik hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Kenan Doğulu'nun Beren saat hakkında söyledikleri ise oldukça dikkat çekici. MÜZİK DIŞINDA YAPTIĞIM HER İŞTEN ZARAR ETTİM Diyelim ki çok param var ve senden bana bir düğün şarkısı yapmanı istiyorum. Yapar mısın? - Hiç olmadı öyle bir şey. Arkadaşlarıma jest olsun diye yaptığım şeyler oldu ama kimseye düğün şarkısı yapmadım. Ama mesela bir tiyatrocu arkadaş oyunu için müzik isteyebiliyor. Ya da bir filme müzik yapabiliyorsun. Bunları yapıp yapmamak da sana kalmış. Sen yapıyor musun? - Bazen olabiliyor. Onlar özel şeyler olduğu için çok fazla insanın bilmediği şeyler de olabiliyor. Ama bu fiyatlandırabileceğim bir şey değil.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat açıklaması 'Delirtiyor!'

Bu kadar şarkın varken iyi bir telif gelirin vardır diye düşünüyorum... - Telif gelirim çok iyi olacak. O da bizim evlatlarımıza nasip olacak. Şu anda iyi değil. Hiçbir iş yapmasan telif gelirinle bugünkü gibi bir hayat sürdürebilir misin? - Yok. Los Angeles’a gidip geliyorum, ekibim, şirketim gibi çok masrafım var. Normal bir hayata dönmeye başlarsam belki yaşatabilir ama şu anda yetmesi mümkün değil.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat açıklaması 'Delirtiyor!'

Doğulu Prodüksiyon’da kaç kişi çalışıyor? - 16 kişi. Ama bunun dışında sosyal medya, PR, edisyon ve hukuk ekipleri var. Şirketin patronu sen misin? - Çok iyi bir işadamı olmasam da kağıt üzerinde benim. Parayla aram çok kötü. Hayatımda kendime en çok kızdığım, hep küfrettiğim önemli konulardan biri. Çok dikkatsiz, hesapsız, plansız ve eli açığım. İyi bir patron olamıyorum o yüzden.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat açıklaması 'Delirtiyor!'

Ankara’daki mekanın duruyor mu? - Ankara’daki patlamalardan sonra gece hayatı çok etkilendi. Biz de konserleri azaltıp restoran kısmına ağırlık verdik. Ankara’da marka olan New Castle ile ortaklık yoluna gittik. Şimdi “Bis by New Castle” olarak devam ediyor. Niye İstanbul’da ya da Bodrum’da mekan açmıyorsun? - Bir dönem hayatım Bodrum ve Çeşme arasında geçti. Eskiden Şaziye’nin mekan sahibiydim. Yıllarca kulüpçülük yapmış oldum. Çok yorulduğumu fark ettikten sonra bu işlerden sıyrıldım. Başım daha az ağrısın, derdim az olsun kafasındayım. Ne zaman kendi işimden farklı bir iş yapsam mutsuz oluyorum. Daha önce yönetmen Ketche ve Mert Baydur’la film işine girmiştim. Sinefekt adında bir şirket kurduk. Sırf o sene 120 tane reklam filmi çektik. Cirolar müthişti. Her şey çok iyi gözüküyordu. Ama işinin başında duramadığın ve kontrol edemediğin zaman bir noktadan sonra ipin ucu kaçabiliyor.