BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
GÜNCEL

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu

Şanlıurfa'da kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından çıkarılan 5 kişilik aile, elbise dolabında yaşamaya başladı.

Merkez Haliliye ilçesi Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Veysi Hurma, uzun süredir işsiz olduğu için evin birikmiş kiralarını ödeyemeyince ev sahibi tarafından çıkarıldı.

Gidecek imkanı olmayan Hurma, eşi Dilek, çocukları Türkan (5), Mustafa (7) ve Mehmet (12) ile tahtadan elbise dolabında yaşamaya başladı.

Dolabın altlarına teker takarak hareket etme imkanı sağlayan Hurma, yetkililerden kendilerine yardımcı olmalarını istiyor.

Gazetecilere açıklamada bulunan Hurma, iş bulamadığı için evin kirasını ödeyemediğini ev sahibinin de haklı olarak kendilerini evden çıkarttığını söyledi.

Tahtadan dolabı onararak ailesiyle içinde yaşamaya çalıştıklarını aktaran Hurma, şunları kaydetti:

"Daha önceleri hurdacılık yaparak geçimimi sağlıyordum. İşim kırılınca bu işi bıraktım. Bir süredir de işsizim ve ev kiram ile faturalarımı ödeyemedim. Şimdi tahta dolaptan kendimize sığınacak bir yer yaptım. Altına da teker takarak istediğim yere gitme imkanı bulmak istedim. Yetkililer bana iş verirse bir ev tutarak aileme bakabilirim."

Sitene Ekle