BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.493,30
HABER /  GÜNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sandığından çıkan sonuç belli oldu

TÜRKİYE bugün referandum için sandıklara gitti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oyunu Ankara'da kullandı? Peki Kılıçdaroğlu'nun sandığından ne çıktı?

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu bugün referandum için oyunu Ankara'da kullandı. Ankara'da oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sandığından hayır çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullandığı Çankaya'daki Çukurambar Arjantin İlkokulu'nda, 4142 numaralı sandıkta 406 kayıtlı seçmenden 371'i oy kullandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun oy kullandığı sandıktan 269 'hayır', 95 'evet' ve 7 'geçersiz' oy çıktı.

TÜRKİYE'NİN KADERİNİ OYLUYORUZ

Kılıçdaroğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Son derece güzel bir kampanya yürüttük. Bütün vatandaşlarımızı kucakladık, hiç kimseyi ötekileştirmedik. Bugün Türkiye'nin kaderini oyluyoruz. Bütün vatandaşlarım sorumluluk duygusu içinde sandığa gidecek ve oyunu kullanacak. Çok mutluyum. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar ve hep birlikte Türkiye'nin başka temel sorunlarını konuşma imkanımız olur." ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet etmesinin ardından okuldan ayrıldı.