BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kemal Kılıçdaroğlu Sema Ramazanoğlu'na ne dedi?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sema Ramazanoğlu'yla ilgili sözleri olay oldu. Peki Kemal Kılıçdaroğlu Sema Ramazanoğlu'na ne dedi?

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik eleştirileri gündeme oturdu.

Karaman'da yurtlarda yaşanan çocuk istismarıyla ilgili Ramazanoğlu'nu eleştiren Kılıçdaroğlu, "Aileden sorumlu bakan zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor." dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları polemiğin fitilini ateşledi. İşte o çok konuşulacak sözler:

“BU ÇOCUKLARI BU YOZ KÜLTÜRE SİZ NASIL TESLİM ETTİNİZ?”

"Karaman'dan sonra Türkiye'nin dört bir yanında olaylar patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan din imandan bahsediyorlardı. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl hangi gerekçeyle teslim ettiniz? Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Bu çocuklar yasa dışı burada nasıl kaldı?

“AİLE BAKANI BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATMIŞ VAZİYETTE”

Valisi konuşmuyor, emniyet müdürü konuşmuyor. Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor.

“NİYE SAPIKLARA TESLİM EDİYORSUNUZ ÇOCUKLARIMIZI”

Bu işlerin baş sorumlusu Milli Eğitim Bakanı niye konuşmuyor? Niye sapıklara teslim ediyorsunuz çocuklarımızı. İtibar sahibi olmak yüksek ahlak sahibi olmakla başlar. Adalet duygularını içinde hissetmekle başlar. Ben büyük saraylarda oturuyorum benim itibarım yüksektir hiç olmaz. İtibar parayla pulla satın alınabilecek şey değildir."