BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kemal Kılıçdaroğlu ne diyor böyle! Mal nasıl götürülür iyi bilirim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Reza Zarrab belgesi açıklayacağım diye çıktığı kürsüde sürçü lisan etti. Kılıçdaroğlu, 'sahtekarlıktan anladığını' ifade etmek için öyle bir cümle kurdu ki AK Partililerin diline düşecek.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 'Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması'nda konuştu. Gündemine Reza Zarrab'ı alan Kemal Kılıçdaroğlu belge açıklayacakken yaptığı sürçü lisan ile dile düştü.

Kemal Kılıçdaroğlu 'evi aranmalı' diyen AK Partili Külünk'e yanıt verirken fena bir gaf yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu "sahtekarlıktan' anladığını ifade edeyim derken kendini 'malı götürmeyi iyi bilen' biri yaptı. Kılıçdaroğlu aynen şunları söyledi;

-'Vallahi de billahi de benim evimde ayakkabı kutusu yok. Daha belgeyi görmeden sahte ilan ettiler. Bir görün kardeşim. Sahtekarlığın ne olduğunu da siz çok iyi bilirsiniz. Her türlü numara var sizde? Ben eski maliyeciyim. Mal nasıl götürülür ben çok iyi bilirim."

Kılıçdaroğlu'nun bu konuşmasının ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar tweet attı. Kılıçdaroğlu'nun "Ben eski maliyeciyim mal nasıl götürülür iyi bilirim" sözlerini hatırlatan Tayyar, "Günler öncesi 'Salı gününü bekleyin KK bombayı patlatacak' dendi. Bekledik! Hakikaten bombaydı; 'Ben eski maliyeciyim mal nasıl götürülür iyi bilirim' " dedi.