BIST 8.975
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.293,24
HABER /  GÜNCEL

Kemal Batmaz kimdir şimdi nerede Kaynak Holding bağlantısı

Kemal Batmaz kimdir şimdi nerede soruları Türkiye'nin gündeminde. 15 Temmuz darbe girişiminin 2 numaralı ismi Kemal Batmaz Kaynak Holding'ten çıktı. Kemal Batmaz nerede sorusunun yanıtı ise Sincan Cezaevi.

Abone ol

15 Temmuz darbe girişiminin 2 numaralı ismi Kemal Batmaz çıktı. Hatta iddialara göre darbe girişimini yöneten asıl isim Adil Öksüz değil Kemal Batmaz. Bu iddiaların nedeni ise Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntüleri. Peki Kemal Batmaz kimdir? FETÖ üyesi Kemal Batmaz'ın Kaynak Holding'le bağlantıları ne? İşte 15 Temmuz darbe girişimindeki Kemal Batmaz izleri...

KEMAL BATMAZ KAYNAK HOLDİNG YÖNETİCİLERİNDEN

Darbe girişiminin yöneticileri olduğu üzerinde durulan ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'den sonra başka bir yönetici daha tespit edildi. Darbe girişiminin ikinci yöneticisi olana Kemal Batmaz'ın Kaynak Holding bünyesinde Kağıt A.Ş'nin genel müdürlüğünü yaptığı ortaya çıktı.

KEMAL BATMAZ DARBEYİ YÖNETEN KİŞİ DE OLABİLİR

FETÖ'den tutuklu Kemal Batmaz'ın de darbe girişimini yöneten bir diğer isim olduğu belirtiliyor. Batmaz'ın darbe girişimini yöneten tepe isim de olabileceği belirtiliyor.

kemal batmaz kimdir şuan nerede kaynak holding bağlantısı

KEMAL BATMAZ SİNCAN CEZAEVİ'NDE TUTUKLU

Ayrıca darbe girişiminin ikinci yöneticisi  Batmaz şuanda Ankara Sincan cezaevinde tutuklu bulunuyor.

KEMAL BATMAZ ADİL ÖKSÜZ GÖRÜNTÜLERİ

15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Holding'de Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Öksüz ve Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.