BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  SEÇİM

Kemal Akkurt CHP milletvekili aday adayı

Avukat Kemal Akkurt CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Kemal Akkurt 2015 Genel seçimlerinde Ankara'dan aday adaylığı başvurusu yaptı.

Abone ol

Sosyal Demokrat Avukatlar Derneği Başkanı Av. Kemal Akkurt, CHP’den Milletvekili Aday Adayı.. Kemal Akkurt 2015 Genel seçimleri için CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu CHP Genel Merkezi’nde Bülent Tezcan’a yaptı..

Sosyal Demokrat Avukatlar Derneği Genel Başkanı Avukat Kemal Akkurt, CHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

“İnsan hakları savunucusu”, Avukat Kemal Akkurt, CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a yaptı..

İnsan Hakları Yüksek Lisansı yapan Avukat Kemal Akkurt, Ankara Barosu’nda yönetim kurulu üyeliği, genel sekreterlik ve CMK merkezi başkanlığı yaptı.

Türkiye Barolar Birliğini temsilen Başbakanlık insan hakları danışma kurulu üyeliği ve raportorlüğü de yapan Avukat Kemal Akkurt’un, “İnsan Hakları Danışma Kurulu Raporları” konulu bir kitabı vardır.

İnsan Hakları Savunucusu olan Avukat Kemal Akkurt’un ayrıca; “AİHM kararları ışığında kimlik ve insan hakları”, “Türkiye’de insan hakları danışma kurulu tecrübesi” ve “hüküm vermede etik ve insan hakları sorunları” başlıklı makaleler yazdı..

Halen Ankara Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanlığı yapan Av. Kemal Akkurt, ve İnsan Hakları Alanında Yurt içinde ve Yurt dışında Ulusal ve Uluslarası konferanslar verdi