BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL

Kelepçeli gözaltı cemaatçileri çıldırttı! Bu neyin intikamı!

Sahur vakti paralel operasyonda gözaltına alınan emniyet şube müdürü Yurt Atagün'ün kelepçelenmesi deprem etkisi yarattı

Abone ol

Paralel operasyon kapsamında gözaltına alınan emniyet müdürlerine kelepçe takılması cemaatçileri çılgına çevirdi.

İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün'ün ağabeyi Anadolu Atayün, twitter'dan intikam yemini etti:

"Bir af kanunu ile paçayı kurtaracaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar: AİHM bile olsa göreceksiniz" diye yazdı.

17 ARALIK'TAN PARALEL OPERASYONA NASIL GELİNDİ?

O KELEPÇE ŞEREFTİR

Haseki Hastanesi'ne yaklaşırken gazeteciler için kardeşi Yurt Atayün'ün eline kanuna aykırı şekilde kelepçe takıldığını açıklayan Anadolu Atayün, "O kelepçe benim koçuma şereftir.." dedi. Anadolu Atayün, ‘@AnadoluAtayn' hesabından “Kısaca o kelepçeyi takanlara suç duyurusu için dilekçeyi yazmaya başladık ve mahkum olduklarını göreceksiniz” ifadelerini yazarak gözaltı işlemi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

cemaate-operasyon-yurt-atayün.jpg

Anadolu Atayün ayrıca, hesabı üzerinden gelecekte çıkacak af kanunun bile hukuksuzluğu örtemeyeceğini yazdı. Atayün ‘@AnadoluAtayn' hesabından, "Bir af kanunu ile paçayı kurtaracaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar: AİHM bile olsa göreceksiniz" twittini attı

Anadolu Atayün, ‘@AnadoluAtayn' twitter hesabından abisi Yurt Atayün'e yönelik hukuksuzlukla ilgili attığı twittler;

Yurt Beyi avukatıyla gönderdik, şubeye kendi girdi, prosedürleri başlattı, hastaneye rapora götürüyorlar ve Hasekiye yaklaşırken gazeteciler için eline kelepçe takıyorlar:

Ya o kelepçe benim koçuma şereftir.. Ama elbette kelepçenin nasıl takılacağı kanunda yazılı. Kısaca o kelepçeyi takanlara suç duyurusu için dilekçeyi yazmaya başladık ve mahkum olduklarını göreceksiniz. Bir af kanunu ile paçayı kurtaracaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar: AİHM bile olsa göreceksiniz. Çok şükür Darbeciler, Ergenekoncular, PKK'lılar, Nusracılar, IŞİDciler, İran muhibleri, parasını peşin alanlar hepsi aynı anda bize küfrediyor!

anadolu-atayün-ağabeyi-yurt-atayün.jpg

screen-shot-2014-07-22-at-9.43.56-am.png

41467.jpg

DELİKANLI GİBİ NASIL YATIRILIR GÖRÜRSÜNÜZ!

İsimsiz, fotoğrafsız karanlıktan küfreden Ergenekoncular, Darbeciler, eli kanlı maşalar, İran muhibleri, parasını peşin alanlar:

Anadolu insanının evlatlarını içeride yatıracaklarını söylüyorlar. Bunlar Anadolu insanını kendileri gibi zannediyorlar. Yatırmazsanız hatırımız kalır; içeride delikanlı gibi nasıl yatılır görürsünüz.

yurt-atayün-kelepçe.jpg
Yurt Atayün böyle kelepçelendi ve sağlık kontrolüne götürüldü.

ALLAH VAR KEDER YOK!

screen-shot-2014-07-22-at-9.51.03-am.pngEmniyet Müdürü Anadolu Atayün, 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nu yürüten emniyet mensuplarına yönelik operasyonla ilgili de Twitter'dan düşüncelerini paylaştı. Atayün, "Bazı isimsiz, resimsiz ve şekilsizler kardeşim ile benim alındığımı ve titrediğimizi yazmış: Parayı peşin alanlarla bizi karıştırdılar galiba" diyerek, hukuksuz gözaltına alındığı iddialarını reddetti.

Anadolu Atayün'ün paylaşımları şöyle:

Atayün'ün gözaltına alındığını yazanlar var. Şu an ben, ailesi ve kendisi Yurt Beyin evinin balkonunda çay içip sahur yapıyoruz. Bu saat itibarıyla gözaltı falan yok. Alsalar da umurumuzda değil. Sadece bu saatten itibaren alınırsa soruşturmanın gizliliğini ihlal edenler hakkında suç duyurusunda bulunmak için delil olsun diye yazıyorum. Ola ki akıllı biri çıkar "Oğlum bu suç akıllı olun biraz bekleyin, şimdi soruşturmayı yapanları da kendinizi yakıyorsunuz" derler. Ne olur ne olmaz, tweet falan silen olmasın sonra. Gelin hanımın çayı güzel acele edin çayı kaçırmayın. Biz hâlâ Pazarcı Bülendin çocuklarıyız; kapımız herkese açık... Bazıları benim de alınmamı buyurmuş Twitter'da: Aldırmazlarsa hatırım kalır. Aha yerimi de söyledim buyrun bekliyorum. Tam da birilerinin yalanlarının üzerine ezan-ı şerif okunmaya başladı: Hoca "Allahu Ekber" diyor. Allah var, keder yok!... Eve gelmeyi düşünenlerden çay içmeye gelenler ezan okundu çayı kaçırdınız. Onun harici polis kimliği olmayanlara kapıyı açmayız. Polis kimliği olup tutanağa imza atmayacaklar da zahmet edip gelmesin; gelenler suç duyurusuna hazır olsun. Mahkemenin yetki verdiğinin dışında meraklı ziyaretçileri de kabul edemeyeceğiz, onlarda görevleri başına gitsinler lütfen.. Evi dağıtıp, kirletenlere mala zarar vermeden suç duyurusu yapılacaktır, bilginize. Bu arada eldiven, POLİS KAMERASI lütfen unutulmasın Ha bir de eklemeden geçmeyeyim evde hiçbir digital materyal bulunmamaktadır: Bize kızmayın, avukat beyin herkese selamı var.

EMRE USLU'DAN SERT TEPKİ

Cemaate yakınlığı ile bilinen gazeteci Emre Uslu da gözaltı dalgasına twitter'dan sert tepki verdi.

Uslu Twitter'dan, "Soru şu: O polisler Zarrap'tan birer kutu alıp "Rıza senin önüne yatarım" deseler bugün gözaltına alınırlar mıydı? Durum bu kadar net..."

ekran-resmi-2014-07-22,-09.48.15.20140722094755.png

ekran-resmi-2014-07-22,-09.48.05.png
CEMAAT MEDYASINDAN KELEPÇE TEPKİSİ YAĞDI
screen-shot-2014-07-22-at-9.45.38-am.png
screen-shot-2014-07-22-at-9.45.57-am.png
screen-shot-2014-07-22-at-9.46.29-am.png
screen-shot-2014-07-22-at-9.46.38-am.png
screen-shot-2014-07-22-at-9.45.14-am.png