BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  GÜNCEL

Keita Nouma'nın o hareketini yaptı!

Nouma'nın yaptığı hareket Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. O hareketin bir benzerini bu kez Keita yaptı.

Abone ol

2003-2004 sezonun da Fenerbahçe maçında attığı golü elini şortunun içine sokarak kutlayan Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Pascal Nouma, türk örf ve adetlerine aykırı hareket ettiği gerekçesiyle sözleşmesi tek taraflı feshedilmiş ve ülkesine gönderilmişti.


İşte Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk dakikalarında tam da Nouma'nın pozisyonunu hatırlatan bir an yaşandı. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Keita’nın kameralara yansıyan bu görüntüsü karşısında, “Keita, Trabzon tribünlerine edep dışı hareket yaptı” iddiaları ortaya atıldı.

Maçın başında ayağının yanına düşen bir su bardağı nedeniyle yere düşen Keita, 90 dakika boyunca Trabzon taraftarınca protesto edildi. Bu gerginlikte beklenen performansını ortaya koyamayan Fildişili oyuncuya, Trabzonspor taraftar forumlarında da büyük tepki vardı.

KEİTA'NIN ALTINA İMZA ATTIĞI SKANDALLAR BUNUNLA SINIRLI DEĞİLDİ.. YILDIZ FUTBOLCU SAHADA HAKEMİ KANDIRMAYA VE TRABZONSPOR'U YAKMAYA YÖNELİK ÖYLE BİR HAREKET YAPTI Kİ, EKRAN BAŞINDAKİLER DONDU KALDI.. HABERİ OKULAK İÇİN TIKLAYIN