BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  GÜNCEL

Kediye de çakarım sana da... Ses kaydı düştü

Profesör ile mühendis komşusunun kedi kavgasının ses kaydı internete düştü. Profesör Tufan Paker 'Kediye de çakarım sana da' diyor.

Abone ol

İSTANBUL Yeniköy’deki Tahirpaşa Konakları’nda yaşayan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tufan Paker, 5 Nisan’da 3 köpeğini sitenin içinde gezdirmeye çıkardı. İddiaya göre Paker sitenin bahçesindeki mavi bir kutuya tekme atınca endüstri mühendisi komşusu Nilüfer Nur Beğen’le (37) tartıştı. Beğen komşusuna, “Orada kediler yaşıyor, neden tekme attın” diyerek tepki gösterdi. Tartışma büyüyünce Paker, iddiaya göre kedileri besleyen Beğen’i iterek yere düşürdü.

Boynu zedelenen Beğen, hastaneden rapor aldıktan sonra profesörden şikâyetçi oldu. Beğen, şunları söyledi: “Komşum ‘Alın bu kedileri buradan’ diyerek yuvayı tekmelemeye devam etti. Kolundan tutup uyarmak istedim. Beni iterek düşürdü.

KEDİ KÖPEĞİME SALDIRDI

Prof. Tufan Paker kendisini şöyle savundu: “Kutunun içinden bir kedi çıktı. Şiddetle bizim köpeklere saldırdı. Kedinin uzaklaşması için havaya ayağımı salladım. Bu esnada komşumun annesi ağır sözlerle bağırmaya başladı. Kızı da göğsümden ve boynumdan itti.”

KEDİ KAVGASI SES KAYDI İNTERNETE DÜŞTÜ

İKİ komşu arasındaki kavgaya ait olduğu öne sürülen ses kayıtları da internette yayınlandı. Kayıtlarda profesör olduğu iddia edilen kişi, “Bahçenin her yeri kedi b..u doldu. Kaldırın bunları. Bunlar genel alandaysa ben tekme atarım. Sana da bir tane çakacağım göreceksin” diye bağırıyor.