BIST 8.769
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,73
HABER /  MEDYA

Kediciğin erkeği çekilir mi sanıyorsun?

Ahmet Hakan Adnan Oktar'ın erkek "kediciklerle" proğram yapacak olmasına çok üzüldü! Hakan'dan Bülent Arınç'a sitem dolu sözler!

Abone ol

İki gün önce bir konuşması sırasında, tarikat ve cemaatleri üstü kapalı eleştiriler yönelten Bülent Arınç, bir televizyon kanalında kadınlarla birlikte program yapan Adnan Oktar'ı eleştirmiş ve; "Bazen televizyonlarda izliyoruz, çevresindekilerle hahaha ihihhi, inşallah maşallah, başka bir şey yok. Kedicikler bilmem necikler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyorlar. İslam adına, iman adına, Kur'an adına, edep adına, namus adına, ar haya adına hiçbir şey bulamıyorsunuz" demişti.

Adnan Oktar bunun üzerine Bülent Arınç'a çok sert şekilde yanıt vermiş , "Kız arkadaşlarımız çıkmayacaklar. Senin o şirin yüzünü seyrederiz bundan sonra inşallah. Erkek görmek istiyorum diyorsun, bol bol sana erkek göstereceğiz!" diyerek ilk programını erkeklerle yapmıştı.

Hürriyet si yazarı Ahmet Hakan da bu duruma çok üzüldü! "Ne yaptın Bülent abi" başlıklı yazısında Arınç'a sitem dolu sözler söyledi: "biz kediciklere alışmıştık, şimdi bizi erkek kediciklerle başbaşa bıraktın, kediciğin erkeği çekilir mi sanıyorsun?" 

İşte Ahmet Hakan'ın yazısı...

KEDİCİKLERE ALIŞMIŞTIK YAHU

SEVGİLİ Bülent Abi.

Adnan Hocamız ve kediciklerini fena halde kanıksamaya başlamıştık.
İnşallah maşallah falan...
Alışmıştık yahu.

MİLLETÇE ALIŞMIŞKEN

Sevgili Bülent Abi.
Tam milletçe alışmışken...
Tutmuş, “Adnan Oktar ve kedicikleri” meselesini gündeme getirmişsin.
Demişsin ki:
“Kedicikler medicikler... Ar, namus, fazilet, iman yok.”

ADNAN OKTAR'IN KAFASI BOZULMUŞ

Siz bunu söyleyince...
Adnan Oktar’ın da kafası bozulmuş tabii.
Çok radikal bir karar alarak...
Çıkarmış kadın kedicikleri stüdyodan...
Yerlerine erkek kedicikleri koymuş bir güzel.

KEDİCİĞİN ERKEĞİ ÇEKİLİR Mİ?

Beğendin mi yaptığını Bülent Abi.
Bizi kırmızı pantolon, mor ceket giymiş, saçlarına en jölelimizden bile daha fazla jöle süren, sürekli “inşallah, maşallah” diyen adamlarla baş başa bıraktın.
Kediciğin erkeği çekilir mi sanıyorsun?