BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97
HABER /  GÜNCEL

Keçiye tecavüz ederken yakalandı!

Marmaris'te tecavüz rezaleti!.. Bu kez tecavüzcü bir keçiye göz dikti... Ancak tecavüz esnasında enselendi!..

Abone ol

Muğla'nın Marmaris İlçesi İçmeler Beldesi'ndeki makilik alanda keçiye tecavüz etmek isterken suçüstü yakalanan 33 yaşındaki Y.G. gözaltına alındı.

Eski terör örgütü üyesi olduğu, bir süre cezaevinde yattıktan sonra aftan yararlanarak çıktığı belirlenen Y.G., polisteki sorgusunda suçunu kabul etti. Keçinin sahibi 40 yaşındaki Fatma C., Y.G.'den şikayetçi olurken, hayvanı kesip, gömeceğini ya da yem yapılmak üzere hayvan barınağına vereceğini söyledi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün saat 20.00 sıralarında, ihbar üzerine İçmeler Beldesi, Köyiçi Mevkii'ndeki makilik alanda Fatma C.'nin evinin yakında otlaması için bıraktığı 1 yaşındaki dişi keçiye tecavüz eden Y.G.'yi, suçüstü yakaladı. Bu sırada keçisini kontrole gelen Fatma C., polislerden olayı öğrenince şoke oldu.

Gözaltına alınan Y.G. ekip otosuyla, keçi ile sahibi ise İçmeler Belediyesi'ne ait bir kamyonetle Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Burada ifadesine başvurulan Fatma C., keçisine tecavüz eden Y.G.'den şikayetçi oldu.

Yapılan Genel Bilgi Toplaması'nda (GBT) terör örgütü PKK'nın eski menbusu olduğu 10 yıl önce güvenlik güçlerine teslim olduğu ve bir süre tutuklu kaldığı cezaevinden 2003 yılında aftan yararlanarak çıktığı belirlendi.

Y.G.'nin, polisteki sorgusunda hayvanları gördüğünde kendini kontrol edemediğini söylediği öne sürüldü. Polisin Y.G.'nin 7 yıldır oturduğu İçmeler Beldesi'ndeki evinde yapılan aramada suç unsuruna rastlanmadı. Veterinere götürülerek kontrolden geçirilen keçide sperme rastlandı. ‘Hayvanlara Kötü Muamele’ suçundan işlem yapılan Y.G. hakkında hazırlanan dosya savcılığa gönderildi.

Halen olayın şokunu yaşadığı görülen Fatma C., “Ne günlere kaldık, keçiye bile göz dikiliyor” dedi. Keçisini teslim alan Fatma C., kesip gömeceğini ya da yem yapılmak üzere hayvan barınağına vereceğini söyledi.

ÇALDIKLARINI TAŞIMAK İÇİN POLİSTEN ÇUVAL İSTEDİ... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

İzmir'in Urla ilçesinde bir marketten sigara çalan hırsız, çalıntı malzemeleri taşımak için olayı soruşturan polislerden çuval isteyince yakalandı.

Urla Zafer Caddesi’ndeki bir marketten 80 karton sigarayla kasada bulunan 100 lira tutarında madeni para çalındı.

Sabah iş yerine geldiğinde soyulduğunu fark eden market sahibi durumu polise bildirdi. Olayı soruşturan polis, çevrede yaptığı araştırma sırasında çalıntı sigaraları, marketin ilerisindeki boş bir binada buldu. Hırsızlık failini yakalamak için sigaraları bulunduğu yerde bırakıp binanın karşısındaki bir dükkanda gözetlemeye başladı.

Bu sırada dükkana gelen bir kişi, sivil giyimli polislerden "Bir şeyler taşıyacağım, bana çuval ya da koli lazım" diye yardım istedi. Dükkandan aldığı iki adet çuvalla boş binaya giren şüpheli M.N, binadaki sigaraları çuvala doldururken kendilerinden çuval istediği polislerce yakalandı.

Gözaltına alınan M.N, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖLMEK İÇİN HER YOLU DENEDİ!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Üsküdar Acıbadem Mahallesi’nde dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen olay, apartman sakinlerinin iddialarına göre şöyle gelişti:

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. Sınıf Öğrencisi Fatma Yıldırım ’ın (23) kaldığı daireden yoğun doğalgaz kokusunun yayılması üzerine komşulardan Muhsin Maytap, kazmayla çelik kapıyı açmayı başardı. Dairenin mutfağında kanlar içinde yatan Fatma Yıldırım, hemen apartmanın bahçesine çıkarıldı. Vatandaşlar 112 Hızır Acil Servisi ile polise haber verdi.

SORULARA YANIT VERMEDİ

Bilincini kaybeden Yıldırım çevresindekilerin sorularına yanıt vermedi. Yıldırım ’ın birlikte yaşadığı kız arkadaşı sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaptığı sırada bahçeye geldi ancak o da soruları yanıtsız bıraktı. Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım, tedavi altına alındı. İki bileğinde kesik bulunan Yıldırım’ın çok sayıda ilaç içtiği, daha sonra da mutfaktaki doğalgaz vanasını açtığı belirtildi. Midesi yıkanan Yıldırım’ın hayati tehlikeyi atlattığı belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HASTANEDE GİZLİ KAMERA ŞOKU! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde taşeron firmaya bağlı olarak çalışan bir temizlik görevlisi, cep telefonuyla hastane personelinin kullandığı soyunma kabinlerini görüntülediği iddiasıyla tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Kalp ve Damar Cerrahisinde görevli bir hemşire, "soyunma odasında üstünü değiştirirken bir temizlik görevlisi tarafından görüntülendiği ve görüntülerin, hastanedeki diğer çalışanlara gösterildiği" yönündeki söylentilerden haberdar olması üzerine, aynı serviste çalışan temizlik görevlisi S.A’dan şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.A’nın cep telefonunda yapılan incelemede, hemşireye ait gizlice kaydedilmiş görüntüler ile porno içerikli bazı videolar bulundu.

S.A’nın, soyunma kabinine bir ilaç kutusu içerisinde koyduğu cep telefonuyla kabinde soyunan tüm hemşire ve kadın doktorların görüntülerini çektiği öne sürüldü.

Şikayetçi hemşireyle aynı serviste görev yapan diğer sağlık görevlilerinin Cumhuriyet Savcılığına hakkında suç duyurusunda bulunduğu S.A, çıkarıldığı mahkemece "izinsiz görüntü kaydetmek" ve "teşhir’ suçlamasıyla tutuklandı.

GEREKEN TEDBİRLER ALINACAK

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu şahsın taşeron firmada çalıştığını ve işine hemen son verildiğini belirterek, "Olaydan sonra büyük bir şok yaşadık. Hastanemizde çalışan tüm personelin durumunu bilmemiz mümkün olmuyor. Bütün eğitim camiasına geçmiş olsun.

Böyle bir şeyin tekrarlanmaması için gereken tedbirleri alacağız" dedi.