BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,70
HABER /  GÜNCEL

Keçi peynirinden döner!

Döner'de yeni bir tat daha servise hazır gözüküyor. Keçi peynirinden yapılan döner vatandaşları şimdiden memnun etti

Abone ol

Türer A.Ş'nin markası olan Kecheese, keçi peynirinden ortaya çıkardığı dönerinin tadımını 12. Seferihisar Mandalina Şenliği'nde görücüye çıkardı.

Vatandaşların, ilk kez gördüğü dönere karşı yoğun ilgi gösterdiği ve uzun kuyruklar oluşturduğu tanıtım sırasında, Türer A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer, bir ilki gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kızartmalık keçi peynirinden yapılan dönerin sunumunu gerçekleştiren Kecheese Üretim Müdürü Bilgin Oğuz, keçi sütünden üretilen peynir dönerinin lezzetinin tartışılmaz olduğunu söyledi.

KIZARTMALIK KEÇİ PEYNİRİ

Saanen cinsi keçilerden elde edilen saf sütle yapılan peynirin, gerekli bekleme süresini doldurduktan sonra tüketici ile buluştuğunu kaydeden Oğuz, "Daha önce defalarca denenmesine rağmen peynir döneri istenilen standardı yakalayamadı ve ateş karşısında eridi. Ancak biz Kecheese markasının bir ürünü olan kızartmalık keçi peynirini ürettik. Ürünümüz piyasada son derece olumlu tepkiler aldı. Biz de döner yapmaya karar verdik. Herkesi heyecanlandıran bu işin sonunda birçok testin ardından kıvamını ayarladığımız peynir dönerini ürettik. Son derece lezzetli bu ürünün tanıtımı da gereken ilgiyi gördü." diye konuştu.

VATANDAŞ MEMNUN

Kecheese standının önünde ilk kez gördükleri peynir dönerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, döneri çok beğendiklerini belirterek, "Bu tat ile tanıştığımıza memnun olduk. Çok lezzetli. Çok değişik olmuş. Bundan sonra mutlaka arayacağımız bir lezzet." ifadelerini kullandılar.