BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL

Kazada gülümseten diyalog

Kayseri’de bir trafik kazasında, hastaneye götürülmek istenen küçük çocuğun yakınları ile güldüren diyaloğu çevredekileri güldürdü.

Abone ol

Kocasinan ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi Ihlamur Caddesi’nde meydana geldi. 32 yaşındaki İ.S.’nin kullandığı 60 TK 322 plakalı otomobil ile Mehmet Korkmaz’ın (67) kullandığı 34 GN 0806 plakalı otomobilin döner kavşakta çarpışması sonucu otomobil sürücüleri ile birlikte 60 TK 322 plakalı otomobilde bulunan Ö.G.(67), F.S. (32), A.Y. (30), S.Y.L. (8), S.Y.(7), M.P.Y.(5), A.A.F. (6) ve K.S. (5) yaralandı.

Kaza sonrasında yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından refüje yatırılırken, olay yerine çok sayıda 112 ambulansı sevk edildi. Durumu ciddi olanlar olay yerine ilk gelen ambulanslara konularak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.



Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri, 34 GN 0806 plakalı otomobilde sıkışan M.K.’yi kurtarmaya çalıştı. İtfaiye ve sağlık ekipleri, meraklı vatandaşların müdahaleleri nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşarken, polis ekiplerinin uyarıları sonrasında yaralı sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansa konuldu.

Öte yandan kazada hafif yaralanan çocuklardan 6 yaşındaki A.A.F.’yi sağlık ekipleri her ihtimale karşı hastaneye götürmek istedi. İğne yapılmasından korkan A.A.F., hastaneye gitmemek için sağlık ekiplerine direndi. Çocuğu sakinleştirmeye çalışan F.S., “Korkma, sana iğne yapmayacaklar” dedi. A.A.F.'nin, “Bana iğne yaparlarsa seni öldürürüm” demesi, çevrede toplanan meraklı kalabalığın gülümsemesine neden oldu.
Yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırılmasının ardından araçlar kaza yerinden kaldırılırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.