BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72
HABER /  DÜNYA

Kaza yapan otomobil alev alev yandı

Adana’da, traktöre çarpmamak için ters yöne geçen bir otomobil, başka bir otomobile çarptıktan sonra alev alev yandı. Otomobilin içinde bulu...

Abone ol

Adana’da, traktöre çarpmamak için ters yöne geçen bir otomobil, başka bir otomobile çarptıktan sonra alev alev yandı. Otomobilin içinde bulunan 2 kişi son anda kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Karataş Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Recep T. (37) yönetimindeki 01 CVB 26 traktör, Cumhuriyet Mahallesi’nde ara yoldan çıkarak Karataş Bulvarı’na girdi. Bu arada, Karataş tarafından gelen Şahin K. (25) idaresindeki 33 HK 223 plakalı otomobil, traktöre çarpmamak için ters yöne geçince, Hiltonsa Kavşağı tarafından gelen Metin S. yönetimindeki 06 ED 751 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Çarpma sonucu Şahin K. ve içinde Mehmet Onur Ç.’nin bulunduğu araçtan dumanlar çıkmaya başladı. Yaralanan şahıslar hemen otomobilden çıkartılırken; diğer otomobildeki Metin S. ise, otomobilin kapısı açılmadığı için içinden çıkamadı. Yoldan gelen vatandaşlar da kapıyı açmak için uğraştı ancak, açamayınca diğer kapıdan şahsı çıkardı. Bu sırada traktör şoförü de olay yerinden uzaklaştı. Diğer otomobilin içinde bulunan 2 kişi ise, hemen Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bu arada, otomobil alev alıp yanmaya başlarken; kısa sürede alevler, otomobilin her tarafını sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobili söndürdü ancak, otomobil demir yığınına döndü. Polis ekipleri de, kazanın nasıl olduğu hakkında inceleme başlattı. Kazanın hemen sonrası ve otomobilin yanması ise, çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)