BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Kaza yapan araç yayaya böyle çarptı

Çorum’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yolun karşını geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çorum'da yaşanan trafik kazaları mobeseye yansıdı.

Çorum’daki trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan kazalar sürücülerin trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi. Akşemseddin Caddesi üzeride meydana gelen trafik kazasında kavşaktan karşıya geçmeye çalışan otomobile başka bir otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle savrulan bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalardan birisine çarpıyor. Diğer iki yayanın ölümden döndüğü kazada yaralı yayaya arkadaşları müdahale ediyor.

Çevre yolunda meydana gelen bir diğer trafik kazasında ise seyit halinde olan hız kurallarına uymayan bir midibüs kontrolden çıkıyor. Savrulmaya başlayan midibüs önce yol kenarındaki kaldırım taşlarına ardından iste kavşakta bulunan trafik lambasına çarpıp yerinden söktükten sonra durabiliyor.  Çevre yolunda diğer kaza da ise seyir halinde olan bir minibüs kavşaktan karşıya geçmeye çalışan hafif ticari araca çarpıyor. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç devriliyor.

Sitene Ekle
Etiketler