BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
HABER /  GÜNCEL

Feci kaza saniye saniye kamerada

Bir petrol istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan kazada görenleri dehşete düşürdü. Kaza Gaziantep Adana yolu üzerinde meydana geldi.

Abone ol

Gaziantep'te güvenlik kamerasına yansıyan kazada baba ve oğlu ölürken anne kazada ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına takılan kazada sürücünün pencereden fırlayarak yola savrulduğu görüldü.

Gaziantep Kent merkezi istikametine doğru seyir halinde olan Adem Köseoğlu yönetimindeki 27 E 7263 plakalı otomobil bir anda direksiyon hakimiyeti kaybolunca yoldan çıktı. Bir anda takla atan otomobildeki Emin Köseoğlu, açılan yan kapıdan dışarı fırladı.

Durumu fark eden çevre sakinleri hemen yaralıların imdadına koştu. Bu sırada olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Emin Köseoğlu ve oğlu Adem Köseoğlu'na ilk müdahaleyi yaptı. Durumu Adem Köseoğlu kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde, babası Emin Köseoğlu'da 25 Aralık devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada baba ve oğlu hayatını kaybederken anne ise yaralı olarak kaldırıldığı 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor.

Görgü tanıkları ise düz yolda ilerleyen aracın biranda yoldan çıktığını ve takla atarak savrulduğunu söyledi. Yaralıların hastaneye kaldırıldığını söyleyen görgü tanıkları aynı bölgede sürekli kazaların meydana geldiğini ifade etti.