BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.495,59
HABER /  GÜNCEL

Erzurum'da korkunç kaza

Erzurum'da bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Pasinler ilçesi Sos köyü mevkiinde yolun buzlu olması sonucu yoldan çıktı.

Abone ol

Otobüs, ağaçlara çarparak yan yatmaktan son anda kurtuldu. Kazada otobüs sürücüsünün de aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Erzurum'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara - Ağrı seferini yapmakta olan Kadir Kılıç yönetimindeki 04 D 5493 plakalı yolcu otobüsü, Pasinler ilçesi Sos köyü yakınlarında saat 05.00 sıralarında yoldan çıktı.

Kazada otobüs sürücüsü Kılıç ile aralarında muavin ve yolcuların bulunduğu 10 kişi yaralandı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan bir kişi Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan diğer 9 kişinin ise çeşitli yerlerinden hafif yaralandığı ve ayakta tedavilerinin yapıldığı belirtildi. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan diğer yolcular ise kaza yerine 50 metre uzaklıktaki bir dinlenme tesisine sığındı.

Bu arada, yolcu otobüsünün karıştığı kazayı seyir halindeki aracının içinde izleyen bir kamyon şoförü de direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kamyon şoförü kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Bir kazazede babası, ağabeyi ve amcasıyla Ankara'dan Patnos'a gitmek istediklerini ancak meydana gelen trafik kazasında babasının ve diğer yakınlarının yaralandığını dile getirdi. Polis, kaza sonrasında hastaneye kaldırılan yaralıların tedavilerinin ardından kimlik tespit çalışması başlattı.