BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  GÜNCEL

Kayseri namaz vakitleri 6 Mayıs 2016

KAYSERİ 6 Mayıs cuma namazı saatleri ve Kayseri ezan vakti diyanet.gov.tr sitesinden hazırlandı.Kayseri 'de ezan saatleri ile öğle namazı vakti saatleri haberimizde.

Abone ol

KAYSERİ için cuma namazı saat kaçta okunuyor, Kayseri 'de cuma vakti kaçta giriyor? Diyanet İşleri Genel Müdürlüğü cuma namazı saatlerini yayınladı. 6 Mayıs 2016 cuma günü namaz saatlerini diyanet.gov.tr sitesinden sizin için hazırladık.

Kayseri için cuma namazı saati : 12:45

Diyarbakır, Urfa , Ankara, İzmir, Adana, Konya ve Kayseri başta olmak üzere Cuma günü namaz saatleri illere göre vakitleri şu şekilde;

Erzurum için cuma namazı saati : 12:19

Bayburt için cuma namazı saati : 12:26

Diyarbakır için cuma namazı saati : 12:26

Ankara için cuma namazı saati 12:52

İstanbul için cuma namazı vakti saati : 13:08

İzmir için cuma namazı saati : 13:15

Antalya için cuma namazı saati : 13:04

Adana için cuma namazı vakti saati : 12:45

Afyon için cuma namazı saati : 13:05

Balıkesir için cuma namazı saati : 13:15

Bursa için cuma namazı saati : 13:08

Erzurum için cuma namazı saati : 12:19

Eskişehir için cuma namazı saati : 13:02

Hatay / Antakya için cuma namazı saati : 12:42

Kayseri için cuma namazı saati : 12:45

Konya için cuma namazı saati : 12:54

Kocaeli için cuma namazı saati : 13:04

Muğla için cuma namazı saati : 13:10

Samsun için cuma namazı saati : 12:38

Sakarya için cuma namazı saati : 13:02

Şanlıurfa için cuma namazı saati : 12:32

Trabzon için cuma namazı saati : 12:25

Cuma duaları, en anlamlı cuma günü mesajları ve hadisli cuma resimleri sizler için biraraya getrdik. Müslümanlar için önemli bir gün olan cuma gününde siz de sevdiklerine cuma mesajları, resimli cuma mesajları ve cuma hadisleri yollayabilirsiniz.

ANLAMLI CUMA MESAJLARI RESİMLİ CUMA MESAJLARI

Cumaları okunacak dualar hadisli ve fotoğraflı cuma mesajları                 Cuma dualarını en anlamılı cuma mesajlarını ve resimli cuma hadislerini internethaber sizler için derledi.

Haberimizde en güzel cuma mesajlarını ve resimli cuma mesajlarını ve dualarını bulabilirsiniz. Resimli cuma mesajları ve dualarını facebook ve instagram hesaplarımızdan da paylaşabilirsiniz.

ALLAH’lM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. 

Cuma mesajları en anlamlı sözler dualı fotoğraflarla

Hayırlı Nur’lu Cuma‘lar. Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

cuma mesajları resimli

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

cuma duaları

Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin. Hayırlı Cumalar.

cuma günü mesajları

YÜCE RAB’BİM..! Omuzumuzda onca GÜNAH yüküyle, sana açtık ELLERİMİZİ..! Derinden bir OF değil, yürekten bir AF diliyoruz..! -Hayırlı Nurlu Cumalar.

en anlamlı ve güzel cuma mesajları

Bir dua gönderiyorum hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolsun, Allah’ın selamı üzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim.

cuma sözleri

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.

cuma günü dualı mesajları

Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

Ya Rabbi! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri..!! (Amin) Hayırlı Nurlu Cumalar…

Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda dünyanız barış dolu olsun. Allah’ın selamı üzerinize olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin.Hayırlı Cumalar…

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar…