BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  GÜNCEL

Kayseri'deki korkunç kaza kamerada

Kayseri'de kent güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılan mobese sistemi kameraları, birbirinden ilginç kazaları kayıt ediyor.

Abone ol

Aşırı hızlı olan otomobil, kavşakta bir motosiklete çarptı. Daha sonra sürücüsüyle birlikte yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazara motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kentin değişik bölgelerinde ve kavşaklarında yer alan mobese güvenlik kameralarına yansıyan kazaların kimi kötü kimi de kıl payı üzücü olay yaşanmadan atlatılıyor. Eski çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada otomobil, motosiklete çarptı. Hızlı olan otomobil çarptıktan sonra ise 50 metre sürücüyle birlikte motosikleti sürükledi.

Sanayi Odası kavşağında, sola dönmek için kavşağa giren motosiklete, kontrolsüz şekilde hızla gelen otomobil çarpıyor. Sürücü, kazanın şiddetiyle motosikletin üzerinden fırlıyor ancak şans eseri kazayı ucuz atlatıyor.

İstasyon kavşağında ise bisiklete çarpmamak isteyen kamyonet, park halindeki otomobillere çarpmak üzereyken durabiliyor. Kızyurdu ve Kaymakamlık önündeki kazalarda da ışık ihlali ve kavşağa kontrolsüz giren otomobiller, önlerindeki otomobillere çarparak kazaya neden oluyor. Birbirinden ilginç kazaların tek iyi tarafı ise, ölü ya da yaralı olmaması.