BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Kayseri İl Meclisi'nde yumruklu kavga

Kum ocağı tartışması, Meclis'e gerdi. Çıkışta MHP ve AK Partili Meclis Üyeleri kavga etti.

Abone ol
Kayseri İl Genel Meclisi'nde AK Partili ve MHP'li üyeler yumruklaştı. Bir kum ocağının süre uzatımına dair maddenin görüşülmesinin ardından çıkışta meydana gelen kavgada, MHP Grup Başkan Vekili Halit Demir, Ak partili üye Mehmet Akif Başer'i yumrukladı. Kavga büyümeden önlenirken, görüşülen madde ise oy çokluğu ile reddedildi.
 
İl Genel Meclisi'nde kum ocağı gerginliği yaşandı. Kilciler Grubu'na ait kum ocağının işletme ruhsatının 5 yıl uzatılmasının görüşüldüğü madde ile ilgili Ak partili üyeler ile MHP'li üyeler arasında tartışma çıktı.

KUKLA VE MAŞA SÖZLERİ KIZDIRDI

MHP Grup Başkanvekili Halit Demir'in konuşmasında, meclisi 'kukla' ve 'maşa' olarak kullanmaya çalışanların olduğunu iddia etmesi, Ak Partili meclis üyelerini kızdırdı. Tartışmaların ardından meclis, Plan Bütçe Komisyonu süre uzatımı kararını oy çokluğu ile redetti.

TARTIŞMA DIŞARIDA DEVAM ETTİ

Toplantıya ara verilmesinin ardından İl Genel Meclisi salonunda Ak Partili üyeler ile MHP'li üyeler arasında tartışmalar devam etti. MHP'li meclis üyesi Halit Demir, kendisini iten Ak partili üye Mehmet Akif Başer'e yumruk attı. Kavga, diğer üyelerinin araya girmesiyle son buldu.