BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  MAGAZİN

Kaynarca Bieber hayranlarını topa tuttu

Oktay Kaynarca Justin Bieber hayranlarını ve ebeveynlerini ağır eleştirdi

Abone ol

Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da sahneye çıkan Justin Bieber’ın Türk hayranları ve ebeveynlerini topa tuttu

Kaynarca, İstanbul’a gelir gelmez pasaport kontrolünden geçmeyen Bieber’in konserinde gördüklerinden sonra Türk gençliğini eleştirip özenti olmakla suçladı.

Twitter hesabında “Şimdi gördüm Justııın diye bağıran özenti zavallı ergenlerimi” diyerek, sözlerine başlayan ünlü oyuncu yeni neslin yozlaştığını iddia etti. 

''BU NE ÖZENTİ, BU NE YOZLAŞMA?''

Bu durumdan ailelerin de suçlu olduğunu savunan Kaynarca gençlere yönelik eleştirisini “Pasaport kontrolünü arabasında yarım camdan yapanlara mı özeneyim? Justiiin diye bağıran ergenleri değil de ailelerini bulup gerçekten sormak istiyorum nasıl bu kadar yoktunuz? Vallah kardeş ya bu ne özenti, bu ne yozlaşma, bu ne zavallı bir durum. Sanırsın yetim çocukları babasına bağırıyor yırtınıp işte benim de dediğim o ülkesini paskalya Cumhuriyeti sanan onları Justiin diye bağırabilecek kadar şuursuz büyüten ebeveynlerine. Vayy arkadaş memleketin bir kısmı gözüne sıkılan biberden ağlarken bir kısmi göremediği Biber’e ağlıyor Bilerek mgeldi lan bu velet?” sözleriyle sürdürdü.