BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  GÜNCEL

Kaynak Holding kimin sahibi Mustafa Özcan kimdir?

Kaynak Holdingin sahibi Mustafa Özcan'dır. Peki kimdir bu Mustafa Özcan, kaynak Holding neden önemli çatısı altında hangi şirketler ve markalar bulunuyor. İşte Kaynak Holding ve sahibi hakkında bilgiler.

Abone ol

Kaynak Holding FETÖ'nün para deposuydu. Peki Kaynak Holding kimin, sabihi Mustafa Özcan kimdir, hangi markalar bu şirketin çatısı altında yer alıyor?

Önce Kaynak Holdin’in sahibi olan yönetim kurulu başkanı Mustafa Özcan  ile başlayalım. Mustafa Özcan 1962 yılında Bolu'da doğdu. Çocukluğunda Arapça ve İslami ilimler öğrenen Mustafa Özcan, öğrencilik yıllarında çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Almanya’nın Kiel şehrinde ailesinin yanında ikamet etti. Üniversite eğitimini sonra Kahire el-Ezher Üniversitesinde yaptı.

Kaynak Holdingin sahibi Mustafa Özcan FETÖ örgütünün Türkiye imamı. Demir Yumruk lakabı olan Mustafa Özcan örgütün tüm para trafiğini kontrol ediyordu. 

Kaynak Holdingin sahibi ve yöneticileri için flaş haber

1982 yılında Türkiye’ye dönen Mustafa Özcan’ın Zafer, Girişim, İslam Dergisi, Kodaya Ed-Düveliyye gibi yerli ve yabancı yayınlarda makaleleri yayınlandı. Milli Gazete, Zaman, Yeni Şafak, ve Yeni Asya gazetelerinde dış haberler servisini yönetti. Çeşitli araştırma kitapları kaleme alan Mustafa Özcan evli ve dört çocuk babasıdır.

KAYNAK HOLDİNGİN ŞİRKETLERİ
Bünyesinde 8 bin 53 çalışan bulunan Kaynak Holding çatısı altında pek çok şirket ve marka yer alıyor. Kaynak Holding dahilindeki 19 firma yayıncılık, perakende, dağıtım, basım, kağıt, medya ile sürdürmüş, bilişim, eğitim araçları, kırtasiye, eğitici oyuncak, okul kıyafetleri, turizm, kargo, lojistik, gıdasektörlerinde faliyet gösteriyor.

Kaynak Kültür Yayın Grubu, Zambak Okul Yayın Grubu, Sürat Sınavlara Hazırlık Yayın Grubu, Kaynak Telif Ajansı, NT Mağazaları, Gökkuşağı, Çağlayan Matbaası, Kaynak Kağıt, Kaynak Medya, Sürat teknoloji, Sürat Eğitim Araçları, Alfa, PAL, Inspire, Nüanstur, Sürattur, Sürat Kargo, Sürat Lojistik, Bereket Yemek, İtina Toptan Gıda, İtina Et ve Süt Ürünleri firmaları Kaynak Holding çatısına dahildir.