BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.494,03
HABER /  GÜNCEL

Kaymakamlık ve Emniyet'e ses bombası

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü girişine ses bombası atıldı.

Abone ol

Dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Şemdinli Kaymakamlığı ile kaymakamlığın hemen yanındaki İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün girişine ses bombası attı. Ses bombaları büyük bir gürültüyle patladı. Patlamalarda ölen ya da yaralanan olmadı.

Güvenlik güçleri bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından toplanan deliller incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için kapsamlı soruşturma başlattı.

KURAN KURSUNA DA ATILDI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü'nün yanı sıra Hz. Seyyid Taha Erkek Kuran Kursu'na da ses bombası atıldı.

Altınsu Köyü Meydan Mahallesi'nde bulunan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından 12 Mayıs 2013 tarhinde açılışı yapılan 150 kişi kapasiteli Hz. Seyyid Taha Yatılı Erkek Kuran Kursu'nun girişine de diğerleriyle eş zamanlı olarak ses bombası atıldı. Güvenlik güçleri bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan kişilerin yakalanması için kapsamlı soruşturma başlattı.