BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  MEDYA

Kayıtdışı yeni bölüm bugün var mı Fox Tv yayın akışı

Kayıtdışı bugün yeni bölüm var mı Kayıtdışı final mi yapıyor? Fox Tv'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı 20 Kasım'da var mı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Gelin hep birlikte Kayıtdışı yeni bölüm detaylarına bakalım

Abone ol

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı 20 Kasım 2017 Pazartesi günü ekranda olacak mı? Fox Tv yayın akışına ne diyor?  

Başrollerini Songül Öden ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Kayıtdışı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. 6 Kasım'dan beri yayınlanmayan Kayıtdışı bugün 20 Kasım tarihinde ekrana gelecek mi sorusu şimdiden merak edilmeye başlandı. 

KAYITDIŞ YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI 20 KASIM

Fox Tv 20 Kasım 2017 yayın akışına baktığımız zaman bugün Kayıtdışı yeni bölümünün yayınlanmayacağını görüyoruz. Kayıtdışı yerine bu akşam Selçuk Yöntem'in sunduğu yarışma programı Milyonluk Resim yayınlanacak. 

KAYITDIŞI NEDEN YAYINLANMIYOR FİNAL Mİ YAPACAK?

Kayıtdışı neden yayınlanmıyor final mi yapacak sorusu merak ediliyor. Kayıtdışı ve Fox Tv'nin resmi hesaplarına baktığımız zaman konuyla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamıyoruz. Kayıtdışı'nın yayınlanmama nedeni Erkan Petekkaya'nın kaza geçirmesi.